Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.
www.fanatic.se
  • Registrerad 2002-09-09
  • Antal inlägg 5

Foruminlägg

De senaste inläggen www.fanatic.se har skrivit i forumet.

1

Portfoliojobb är bra jobb, speciellt om det är nån bra kund som man kan spinna vidare på. Jag gjorde webb åt Per Gessle´s bolag under gymnasiet för godispengar, men den relationen håller fortfarande. När det är tuff konkurrens måste man ju dra ned lite på priserna. Men ta ALDRIG ALDRIG ALDRIG ett gratisjobb. Man blir bara utnyttjad.

Massebasse >
Vore sjukt bra, jag sitter med lina mot massor av servrar men inga med MySQL support... Så det vore toppen, och få testa en X-server också.

Nåväl, jag hade bara tänkt mig utveckla lokalt sedan lägga ut spektaklet skarpt på en Linux/Apache server. Men just nu har jag inte tillgång till en MySQL server... Well, jag är ju som sagt bara formgivare så jobbet får nog puttas vidare. Och OS9 funkar alldeles utmärkt på min gamla iMac 350! Dock uppgraderas det till OSX i.o.m. köp av iMac globe. Tills dess ska alla glappkäftade stortrutar knipa igen.

Tack alla andra för hjälpen!

jag hittar inget stöd för mysql på denna... eller har jag missat något?

Är webbdesigner/producent som nu börjar pilla med databaser... Jag är ute efter en webserver som man kan köra lokalt på OS9.2 och som stöder MySQL. AppleShareIP? Webstar Server Suite? Jag hittar ingen version som stöder antingen OS9 eller MySQL. (Jag trodde Dreamweaver MX skulle fixa detta på något vänster, men icke!)

Tacksam för ingående svar!

1