Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.
anjuna_beats

anjuna_beats

Medlem
  • Plats Malmö
  • Sysselsättning Tja! Nicolai heter jag!!
  • Registrerad 2005-12-22
  • Senast aktiv 2010-03-05
  • Antal inlägg 517

Foruminlägg

De senaste inläggen anjuna_beats har skrivit i forumet.

Ursprungligen av johan_fbg:

Tråden heter "Tråden för oss som beställt 3GS på nätet från Telia/Tre/Telenor/Halebop."

Känns väl lite som det kvittar väl? Skaffa dig ett liv!

Beställde min iPhone 3Gs 16GB inne i Tre's butik 14e Sept, fick den i handen 21 Sept!!

Grymt nöööööjd!!

Seriöst detta är sjukt irriterande ju att man inte kan ändrat detta...

Jag har lagt märke till en jävligt irriterande sak efter SL installationen

Varje gång jag trycker på "Play/Paus" knappen på min Macbook samt fjärrkontroll för att pausa/sätta igång musik när jag har SPOTIFY igång så öppnas iTunes av sig själv... Detta skedde ALDRIG under tiden jag hade 10.5 installerat....

Dvs varje gång jag har pausat en låt i SPOTIFY för en stund, o sedan klickar på "play" igen så startar en låt från iTunes då detta sattes igång av sig själv när jag klickade på paus från början!!

PISS Irriterande.... nån som vet om man kan ändra dessa inställningar? Jag har kollat överallt..... blir rasande.....

Tack tack tack för hjälp!!! Onödiga o irriterade kommentarer undanbedes tack!!

Ursprungligen av ThomasC:

Mitt batteri, som får godkänt i Systeminformation, har nu bara en driftstid på 1,5 timmar efter installation av SL.....känns inget bra tycker jag. Vad händer med batteriet när man installerar SL..Ska det vara så här?

Drog ur min MB ur nätkontakten och märkte osså att jag hade försämrad batteri tid... Hmm??!! Nåja vi får väl se om det håller i sig!!!

Stämde ju alldeles utmärkt...... Att jag inte tänkte så långt att titta på CD2 hehe Tack för hjälpen, ska klicka igång installationen nu!!!!

Jag vetitusan egentligen om detta hör till saken här i tråden men mitt iLife'08 program är puts väck från datorn efter installationen av SnowLeopard??!!

Jag började i förra veckan med att formatera om hela hårddisken för att jag kände att det var dags att rensa ut allt gammalt skräp och på så sätt få en "fräschare dator, första gången min Macbook blev formaterad på över 1 år som jag haft sedan ny)

Hursomhelst så tog jag min medföljande Leopard skiva som jag fick till min MB och formaterade om datorn och det gick ju som väntat utan några problem.... sedan dess har jag inte använt datorn något mer än att kolla mail osv... Så idag fick jag hem min SnowLeopard skiva och installerade den och märkte till min förvåning att hela iLife paketet är puts väck??!!

Hur? Tänkte jag då? Vart tog det vägen?? Hittar inte programvaran på varken min original Leopard skiva eller på SL skivan jag fick idag!!!

Jag vill ha tillbaka iPhoto liksom.... How do I do??? Vore mega tacksam för hjälp!!

Hmm jag som tänkte köpa ny MB idag eller ja i veckan nu när lönen har kommit.... Ska man då vänta med ett MB köp tills nya "skalen" har kommit på datorerna? Fan asdiggar den vita designen sjukt mycket, även om aluminium designen på Air och Pro är sjukt läckra..... Vit plast ser dock billigt ut.... och aluminium kyler ner datorn mer än vad plast gör.... Fan.... Jag vill ha en mac dator nu......

Men typiskt, jag har lunchpaus på jobbet nu och tänkte beställa min Macbook idag..... får jag väl vänta med det tills ikväll när man är hemma då, ju tidigare om dagen man beställer deso snabbare får man väl den antar jag!!! Nåja, kan väl knappast förvänta mig uppdaterad MB igen och billigare pris Fan vad gött det vore...

Ursprungligen av klarabara:

ah, nu vill jag skriva "dat verstand ik" men jag är säker på att jag stavar fel, förstår och pratar en del nederländska, särskilt i workshopen, där switchar de lite fram o tillbaka med mig, de vet att jag vill lära mig och att jag förstår... brödet..jag fortsätter att rosta det, rostar alltid skivat bröd.. men inte det oskivade, müsli-brödet Ceréales från AH Excellent..det behöver inte rostas..

äter ni hagelslag och ost ihop?! jag hittade nypon-marmelad i veckan! rozen...eh..måste ta mig en macka till o kolla...

vad gör du i sverige?

Nee Nee man äter inte Hagelslag med Ost.... det smakar inte gott... däremot Vla och en macka med hagelslag tillsammans är gott, och då ska du inte heller doppa mackan i vlan hehe!!

Var faktiskt hemma förra veckan i några dagar nere i A'dam, skönt ibland o komma ner där och kunna köpa allt man saknar här i Sverige...

Ja du, vad jag gör i Sverige, undrar jag med! Jag kom hit som 11 åring (Dvs för 11 år sedan) är 22 idag, pga att mina föräldrar flyttade hit pga att farsan skulle jobba här, nåt me sitt jobb..... sen trivdes de så bra och lärde sig språket och nu vill de bli gamla här *stollar tänkar jag" (för känns det bara som en plåga att ha tillbringat mina första tonårsår här med ett nytt språk som e så grymt svårt o lära sig, speciellt uttalen, Svenskan är ologiskvart fall skånskan haha *skämt åsido* hehe nåja undkommer aldrig min Nederländska dialekt dock, men nästa år flyttar jag ner och börjar studera till Pilot i Hoofddorp, utanför Amsterdam OM jag har tur och kommer in.... gjorde ett av sluttesterna bl.a i förra veckan där nere! Så förhoppningsvis e jag tillbaka till mitt liefde land snart för evigt...

Men ha det gött och lycka till med framtida studier!

Hoppas du lär dig grymt bra Holländska!!

Ursprungligen av klarabara:

jag fick en brödrost av en tjej som flyttade, Philips. den orsakade att brandlarmet gick (två gånger) och brödet man köper från Albert Hein, (typ vivo, ica och konsum i ett), går inte ner i den?! man måste sätta brödskivorna på högkant i den? sense and simplicty my ***.. men den kanske inte är avsedd för den holländska marknaden?

Hoi Zweedse meisje! Verstaan je nederlands? Oh well här ska vi vart fall inte prata nederländska... Okej först och främst HELT OFF Topic, men brödet du köper inne på Albert Heijn är inget du ska rosta, det äts av oss Holländare precis som det är, dvs nybakat med lite smör, hagelslag och kaas... därför passar det inte brödrosten även om den råkar va Holländsk hehe!

Nåväl..... Grattis må ja säga till en Mac....bästa datorn som finns! och grattis för att du studerar i världens underbaraste land dessutom (Mitt hemland) Synd bara att du är nere i Eindhoven Men hade ju dock aldrig rekommenderat en icke holländare att studera i Amsterdam dock!

Ha det fint

Veel Succes!!!

Vänlig Hälsning, en holländare i sverige....

Heeej!!

Komplett.se säljer en 16 GB version av iPod Touchen för 3249:- vilket är svinigt billigt, men frågan är vilken är det de säljer? Är det den nyare med uppdaterad mjukvara dvs man får med mail funktioner och google maps? Eller är den den gamla de vill sälja ut och som man sedan får uppdatera själv efteråt?

Någon som vet?

Helst av allt vill jag köpa på Applestore.se för att få gravyr (3595:-)

Men kan jag spara 350 kr så gör jag ju gärna det...... förutsatt att det är den nya modellen dock annars kan jag likväl beställa den på Apple.se och slippa uppdatera själv och betala 155 kr för det....

Safari 3 blev ju värdelös på min PC, man kan ju knappt gå in på en normal hemsida såsom Aftonbladet tex utan att information saknas..... Hmm.... Och vadå fanns den enbart på Engelska eller? Inte för att det är något som helst problem, men hade gärna sett att den var på Svenska!

Dock tok snyggt och härligt att äntligen köra med Safari på PCn

Meningslöst in my opinion sorry!

Meeeeen nääääe nedrans vad irriterande detta var då!!

Jag gick och köpte mig en ny Macbook för 3 veckor sedan på Inwarehouse för 8999 kr (Förvisso var det svinbilligt) och INKLUSIVE en iPod Shuffle 1 GB på köpet!! (Den fick dock min mor)

Men det var enbart 1.83 Ghz modellen med 512 MB ram, okej visst fan duger den till det jag gör, använder inte den alltid bara när jag känner att jag vill vara trådlös och inte sitta vid den stationära PCn men ÄNDÅ!!

Nåja.... den blev iaf jädrans prisvärd nu tycker jag!! 2.0 Ghz 1 GB Ram, 80GB HD!! GÖTT GÖTT!!

Ingen som vill köpa en lätt beg använd 3 veckor Macbook?? :p:p hehe!! Prisförslag? 9000kr haha!

Skämt åsido..... Är någon intresserad? SERIÖST asså? PM:a mig ett schysst pris!!