Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.
trollbus

trollbus

Medlem
  • Plats Stockholm
  • Sysselsättning Macfrälst musiker
  • Registrerad 2006-01-10
  • Senast aktiv 2011-12-11
  • Antal inlägg 13

Foruminlägg

De senaste inläggen trollbus har skrivit i forumet.

1

Har glömt hur man växlar mellan grafikkorten i min Macbook Pro. Har för mig att det är någonstans under strömspararinställningar och att jag måste logga ut för att det ska gå. Kan någon ge mig en detaljerad instruktion om hur jag gör och sedan hur jag vet vilket kort som verkligen används?

Det gick inte att tabba till knappen jag vill ändra. Markören är fast i "sök"-rutan.

Hej, min mor råkade ställa in att högerklick ska vara primärt klick. Men hon har en mighty mouse och kan nu inte klicka alls. Hur hon än gör så lyckas hon inte komma in till systeminställningarna för att ställa in vänsterklick som primärt. Funkar inte att klicka fram till höger på musen, inte heller att hålla ner ctrl och samtidigt klicka.

Jag gjorde samma sak hemma på min dator, och enda sättet var att koppla in en annan mus med högerknapp. Finns det nåt sätt för henne att återställa utan att skaffa ny mus?

Tack för svaret, det verkar inte allt för krångligt. Ska försöka låna DV-kamera från någon, de konverterare jag hittat på marknaden är för dyra.

Hej, jag planerar att köpa en MacBook och undrar om jag kan rädda mina gamla videobandsinspelningar genom att bränna dem på DVD med hjälp av de program som medföljer? Jag har alltså en gammal hederlig videobandspelare, frågan är vad för sladdar och sådant jag behöver för att få in det i datorn? Jag är helt okunnig om detta... och hur man sedan går till väga. Jag antar att man spelar in i realtid?

Tack! Lyckas tyvärr inte få något att fungera med Spray för närvarande, men däremot med Yahoo.se, så jag kör med det istället. Hade samma problem där, men använder nu chellos utgående server och det fungerar utmärkt. Tack än en gång!

Hej, har försökt att få min pojkväns nya hotmailkonto att funka med Mail med en plugin som jag använder till mitt gamla hotmail som funkar jättebra. Men vad jag nu förstår så har MSN börjat ta betalt för att det ska funka. Så nu försöker jag få Sprays mail att fungera, men jag kan bara få inkommande mail, inte skicka via deras server, vad kan detta bero på?

1