Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.
Jokobib

Jokobib

Medlem
  • Namn Jonas
  • Registrerad 2015-07-15
  • Senast aktiv 2017-10-29
  • Antal inlägg 18

Foruminlägg

De senaste inläggen Jokobib har skrivit i forumet.

Ursprungligen av Redaktionen:

Snart är det dags för Apple-event och än har inte rykteskvarnen enats om vad namnen kommer bli. Iphone 7S/7S Plus och Iphone 8, eller Iphone X? Vad tror du?

Läs hela artikeln här

Iphone X

Ursprungligen av ekloev:

Sannerligen, den här och den nya Lego Millenium Falcon gör det väldigt kostsamt att vara Star Wars-nörd ?

https://shop.lego.com/en-US/Millennium-Falcon...

7500 bitar, tar nog en jävla tid o bygga ihop den . Nöjer mig nog med den första falken i lego eller i alla fall den senaste från episod 4.

Vill ha den där BB-9E, ser ut som beetee från Vader serien fast på ett klot. De är ju faktiskt inte så dyra. Kanske blir det en BB som husdjur.

Vädigt bra avsnitt som vanligt. Känner väl inte igen mig jätte mycket då jag är 14 år men känner ju igen vad mina föräldrar funderade över som ni gör i avsnittet. Tips bara: Kan inte ni snacka Mass Effect i nästa avsnitt om inte ni redan bestämt er. Ha det bra!

Ursprungligen av Redaktionen:

De populära böckerna som tv-serien Game of Thrones bygger på ges ut i exklusiva digitala versioner till Iphone och Ipad, med bland annat interaktiva kartor och uppslagsverk.

Läs hela artikeln här

Har köpt boken. Ser väldigt bra ut. Coolt o se vart alla karaktärer rör sig. Rekomenderas!

Ursprungligen av Erik Sjölund:

Köp en på blocket nu så kan du köpa en ny 2:a sen

Smart tänkt!!

Ska man köpa en Apple Watch nu? Jag vill verkligen ha en nu, precis det jag behöver. Men om det kommer en ny snart så kanske man borde vänta. Skulle inte säga att jag vill eller behöver en kamera. Men om den blir snabbare och tunnare så skulle det ju vara till fördel.
Watch 2 kommer ju troligtvis kosta mer också. Jobbigt läge!

Svår fråga men skulle nog valt urminnes recept som dopp i grytan. Tänk om tusen år vad har man då på julbordet.
Kanske pulled pork, oxfilé med bearnaise, vad vet jag. Jag kan bara tänka mig mina barns barns barn vid datorn en sådan här november kväll i mitt fall eller om man ens har datorer vad vet jag. De letar efter något nytt och så hittar de hårddisken med dopp i grytan. Detta recept hade man ju på vasatiden och lever kvar i vissa grenar än idag men om hundra år, vet faktiskt inte. Undrar om jorden gott under vid denna tid. Är i grottor som Ida säger och har inte så mycket resurser, vore det inte då kul att ha något recept av typ vatten och trä.
I L vatten
1 Matsked rivet trä.
Någonting sånt, vem vet. Vad är de vana vid.

Tänkte när jag låg i sängen att det vore kul om ni gjorde det här men jag tänkte de kommer det aldrig göra men ni gjorde det!!!

Tur att jag väntade. Blir nog en rosa guld med lavendel armband + ett (PRODUCT)Red armband!

Troligtvis inte

Det blev Ipad Pro

Watch direkt, oväntat.

Senast redigerat 2015-09-09 22:33

Ni har nog prickat rätt men om det ska bli det största i historien måste det nästan bli en "One More Thing" eller något nytt.

Är 12 år gammal och sitter vid datorn (windows 10) men har också en apple tv bredvid. lokan kyls och nu är jag jätte taggad.