Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.
Stefan Willard
  • Plats Ljung, Sweden
  • Registrerad 2012-09-25
  • Senast aktiv 2017-03-30
  • Antal inlägg 261

Foruminlägg

De senaste inläggen Stefan Willard har skrivit i forumet.

Japp jag var bara så nojig över att ta till terminalen då jag aldrig varit där förr. Men det gick efter många timmar till slut att lösa det hela.

Det löste sig till slut. jag tog hem ett opensource program som heter testdisk som också innehöll ett program som heter photorec. Terminal applikationer. Jag lyckades reparera disken såpass att jag fick ut precis all data som jag brydde mig om att rädda.

Jag har fått ut allt som var av värde men varenda bild var "korrupt" verkar det som så just nu försöker jag köra någon form av recovery på allt som skall laga dom . Det har tuggat i 9 timmar och snart 50%

Tack för massa bra svar har fått igång en sökning med stellar pheonix nu så får vi se vad detta ger. Med lite tur kanske det går annars får jag väl lösa på om terminal lösningen. Undviker helst att vara i terminal miljön då jag är lite novis .

Ursprungligen av keptang:

ExFAT-partitionen är den enda partitionen på den disken som Windows kan läsa.

jag vet men datorhantering hittar alla i windows men kan inte visa dem.

Problemet är att det är inte exfat partitionen som det ligger på . Jag tog hem stellar pheonic mac den hitta disken men recovery länkar mig till en sida som vill ha 996kr för aktivering...

Det är en extern 2 tb seagate usb 3 disk detta dyker upp i system information:
Backup+ SL:

Product ID: 0xab20
Vendor ID: 0x0bc2 (Seagate LLC)
Version: 1.00
Serial Number: NA751LVZ
Speed: Up to 5 Gb/sec
Manufacturer: Seagate
Location ID: 0x02600000 / 3
Current Available (mA): 900
Current Required (mA): 144
Extra Operating Current (mA): 0
Media:
Backup+ SL:
Capacity: 1 TB (1 000 204 885 504 bytes)
Removable Media: No
BSD Name: disk2
Logical Unit: 0
Partition Map Type: MBR (Master Boot Record)
USB Interface: 0
Volumes:
MBP BACKUP:
Capacity: 600,13 GB (600 134 217 728 bytes)
File System: HFS+
BSD Name: disk2s1
Content: Apple_HFS
Volume UUID: 7A6D655C-AAE4-3A48-9182-D15934D5623C
disk2s2:
Capacity: 200,34 GB (200 339 103 744 bytes)
File System: HFS+
BSD Name: disk2s2
Content: Apple_HFS
disk2s3:
Capacity: 199,73 GB (199 731 561 984 bytes)
File System: ExFAT
BSD Name: disk2s3
Content: Windows_NTFS

Jag fick lite smått panik här nu imorse när min MPB 15 late 2016 inte vill läsa in min externa disk . Time machine struntar jag i men en partition innehåller bilder från 9 år tillbaks i tiden . Det märkliga är att jag kan se den i annan dator (windows maskin) under diskhantering. Vilket får mig till att tro att det är i operativet / datorn min som bekymret ligger. Hur går jag lättast / bäst tillväga för att åtgärda detta. Skivverktyg hittar jag den inte i och inte heller om jag skapar en ny användare på datorn.

Ursprungligen av clubSY:

Hur kunde du byta storlek utan att hamna sist i kön igen? Ringde du supporten?

Nej det var våran säljare som lyckades skaka fram en annan fast olåst som han sen bakade in i vårt avtal. Den kommer alltså inte ifrån 3 utan en fristående återförsäljare som han kände. Dock så är inte allt löst för Tre vägrar koppla på mig i företags växeln innan min ursprungliga order är levererad . Men jag har en ny fin mobil iaf.

Igår fick jag äntligen min telefon efter veckor av väntan. Det blev inte den jag hade tänkt mig men en större. Jag hade beställt en 7+ 128gb Jetblack men det slutade med att jag tog en samma färg och modell fast 256 gb då jag slapp vänta i kö på Tre på det viset. Storleken är jag inte riktigt kompis med än kan jag säga men den är lika fin som jag hade hoppats på och jag lider inte av någon hissgate.

Jag fick precis veta att han som hanterar vårt har lyckats skaka fram en 7+ 256gb JB olåst som är på väg så tisdag senast onsdag får jag äntligen min telefon .

Kanske .... kanske finns det ljus i tunneln om det än blir lite dyrare nu verkar våran sälj ansvarige eventuellt lyckats skaka fram en 7+ JB 256gb olåst till mig men det återstår att se.

Ursprungligen av Pezzon:

Herregud det är ju vi som är kunder ,inga operatörer verkar ju veta nåt,helt otroligt att dom kan hålla på så här!

Precis så just nu ligger jag inte med i företags växeln fastän jag sitter med supporten och försäljning hos oss. Vilket är ganska katastrofalt.

Jag ringde Tre idag då våran Växel inte fungerar längre PGA av att dem har fyllt i i sitt register att dom skall inte koppla in mig innan jag får min nya telefon. Dom fullkomligen vägrar att lösa detta och tyckte att jag skulle avbryta min order som ligger idag och lägga en ny varav jag svarade är du dum på riktigt då hamnar jag ju sist i KÖN. Sen säger människan att jag kommer förmodligen få vänta 2-3 månader på min 7+ 128 gb Jetblack och att dom inte tänker lösa så att jag hamnar i våran växel innan dess.

Verkar som om det går sjukt segt överlag för alla. Hade ju varit intressant att veta vad det beror på. Jag tror inte hela skulden ligger på Apple men säkerligen 50/50. Jag tror att det var en stor miss av dem att släppa på så många länder i första släppet. Men visst dom fick mycket bokningar så smart drag på det viset. Sen är ju frågan hur många Note fanatiker som konvertera över till 7+ kön efter all negativ PR . Jag misstänker att våra operatörers brist är deras 1800 tals ordersystem som säkert som tidigare gånger har blivit överbelastat och omkull kastat igen..