Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.
Pleximan

Pleximan

Medlem
  • Plats Stockholm
  • Registrerad 2012-03-28
  • Senast aktiv 2012-06-05
  • Antal inlägg 9

Foruminlägg

De senaste inläggen Pleximan har skrivit i forumet.

1

Har fått en film som är uppdelad i RAR filer ( .r00, .r01, .r02 osv...) Skulle gärna få tips på hur jag packar upp dom och får in dom i PMS.
Skulle gärna lägga lite tid på att göra om dem till ett mer plex vänligt format, eftersom jag streamar mycket till diverse klienter....

/ Pelle

Det är i kryssat men det dyker inte upp annat än mina sektioner med filmer / serier, tyvärr. Det känns iofs viktigast. Ska leta vidare efter några sköna play appar till Samsung. Men det är ju ett annat forum, någon annanstans....:)
/ P

Kan meddela att Plex på samsung TV är fantastiskt!!
Lätt att installera, och har hittills spelat allt jag försökt att spela. dock verkar jag inte komma åt några pluggins, tyvärr. Skulle ju sitta fint med några play kanaler....

OT: eftersom det uppenbarligen går att göra och distribuera egna appar till Samsung så borde det väl finnas någon SVT Play App. Nån som har info?

/Pelle

Ja, såvitt jag har förstått så finns det redan och det fungerar....eller? är det ingen på forumet som har installerat PLEX på en smart Samsung TV?

hmm, tänkte mest om det gick att köra andra hållet. helst skulle jag vilja ha en inspelningsbar digitalbox kopplad till slingbox och det som spelas in görs tillgängligt via plex....men vet inte om det går.

/P

Hej alla,
1.Tänkte utöka plex set upen med en ny TV. Har tänkt att skaffa en modell med möjlighet att installera plex klient i.
Är det någon som vet hur man vet om en Samsung TV är kompatibel? Fungerar det på alla deras "Smarta TVs", eller? Måste den stödja det som Samsung kallar för "Appar"?

Har siktat in mig på UE40D6200, en sk. Smart TV eller ev. UE40D6325 ( http://www.samsung.c...5SSXXE-features )

2. Funderar även på en slingbox....kan den på något sätt integreras i plex?

Någon som har erfarenhet?

/ Pelle

Har gjort det...löste inget

Har däremot konstaterat att på min mbp fungerar det... Där kör jag:
Flash: 11.1.102.62
PMS 0.9.5.0
PMC 0.9.5.1

Kanske måste backa tillbaka även på minin? Finns äldre versioner att hämta någonstans?
Skulle det gå att kopiera fr mbp till mini?!

Skulle vara fantastiskt att ha en dokumentation om vad som fungerar i de olika versionerna. Ett dokument som alla kan bidra till med erfarenheter.

Vad skulle man behöva ha koll på? OS, PMC,PMS, Flash, Silverlight, ATV klient. iOS klient, vad fungerar o vad fungerar inte. Just nu känns det som det finns många buggar att navigera runt.

Som det är nu så ångrar jag att jag uppdaterade från versionen innan myPlex infördes. (kommer inte ihåg vad den hette, har dock inte haft problem med just den funktionen) Då fungerade allt fantastiskt bra och dessutom va UI bättre, tycker jag iallafall.

Jag älskar fortfarande plex, men det är lite jobbigare just nu
Skulle gärna se att det fanns ett sätt för er att ta betalt för PMS, PMC och pluggar. Tror att många skulle vara beredda att lägga upp en god slant för en fungerande lösning.

Vid långresor brukar jag ställa mbp i bakluckan som PMS och skapa ett nätverk, sen ansluta med iPad, plex iOS. Fungerar klockrent!
/Pelle

Hej på er,
Har problem med SVT play plugged. Bilden är ok men inget ljud...?
PMS 0.9.5.2
PMC 0.9.5.2
flash 11.1.102.64

DVS det senaste av allt..

Några ideér?

/ Pelle

1