Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.
Crash-Symphony
  • Plats Segeltorp
  • Sysselsättning Apple fantast vid sina bästa dagar.
  • Registrerad 2011-04-25
  • Senast aktiv 2013-06-03
  • Antal inlägg 95

Foruminlägg

De senaste inläggen Crash-Symphony har skrivit i forumet.

Köpte min iPad 3 idag på elgiganten och som en riktig Applefan trodde jag att jag skulle bli såld direkt. Men så var dock inte fallet. Jag klarar det mesta av med min iPhone och jag känner att det blev lite väl mycket pengar för mig. Tror ni att det går att lämna tillbaka den på öppet köp? Det är bruten förpackning men den är endast upplockad och provkörd. Såhär står det på Elgigantens hemsida:

30 dagar öppet köp
Vi anser att det inte är förän man får prova produkten i sin egen hemmamiljö som man verkligen kan veta om det är vad man vill ha eller inte. Därför lämnar vi öppet köp i 30 dagar. Du får lov att packa upp och fritt använda varan från första dagen och ändå ha din returrätt kvar. Skulle du ångra köpet är du varmt välkommen att lämna tillbaka den i närmaste butik och få alla pengar tillbaka, oavsett om du har använt den eller inte. Har du använt produkten ska den återlämnas komplett och oskadd och enda undantaget från öppet köp är produkter köpta med abonnemang. För mobiltelefoner, film, spel och programvaror gäller öppet köp vid obruten förpackning. Glöm inte att ta med dig kvittot!

Gäller det för iPad? Tror ni att det går? Edit : Det är en Wifi utan abonnemang

Senast redigerat 2012-03-24 02:36

Köpte min på Elgiganten i Kungens Kurva, 32 Gb wifi svart för 5195. Typ 15 pers som stod i kö. Skärmen är underbar men har problem med tangentbordet men det är kanske en vanesak:)

Ursprungligen av adress@mac:

Förmodar att du menar Mediamarkt eller Elgiganten när du skriver Kungens Kurva. På eftermiddagen förra året var det kört i alla fall. Sedan är det ju lite beroende på om dom får sälja ett abonnemang samtidigt eller hur mycket/lite minne man är ute efter. Är det dessutom så att dom öppnar tidigare den dagen - då tror jag du kan glömma eftermiddagen. Skall själv kolla - men jag bor 4 minuter därifrån, så jag kan vara på "hugget".

Helvete!! Jag måste vara på jobbet mellan 08-13 och jag måste ha en på Fredag! Hur gör jag?

Tänkte köpa en 32 gb wifi kl 1-2 i Kungens Kurva. Hur stor är chansen är att de finns kvar då? De öppnar kl 10 har jag för mig.

Ursprungligen av zappee:

Ganska, frontkameran är återanvänd från iPod Nano...

Om de har 100 miljoner dollar på banken skulle de ha råd med en 720p frontfacing kamera som på Macbook pro. Det är vad jag kallar snålt.

Enda saken jag tyckte var snålt var att de inte satte in en bättre frontfacing kamera. I och med den nya displayen och att de uppgraderade bakre kameran tycker man väl att de skulle hottat upp den andra också.

Ursprungligen av radaradam:

Jag kan verkligen inte bestämma mig. Har en iPad 2 idag. Farsan är i Chicago hela veckan, och den släpps i morgon där. Skulle bli en mellanskillnad på ca 1500kr om jag säljer min tvåa.

Men jag är ju väldigt nöjd med min iPad 2. Och risken är antagligen stor att den inte går att köpa på releasedagen där, på grund av köande amerikaner.

Läste på Twitter att folk står och köar i Australien när det är 9 timmar kvar till släpp. Antar att det är ännu värre i Amerika

Sony Ericsson k300i körde jag med. Riktigt bra mobil, otroligt stöttålig, bra högtalare och sjukt snygg design!! En av de bästa mobilerna jag har haft.

Ursprungligen av zinned:

Du behöver inget abonnemang, det finns andra lösningar.

Sedan ska du vara medveten om att det endast finns GPS-modul i 3G-modellen, inte i WIFI-modellen.

Som vadå för något? Menar du kontantkort eller någon typ av engångs betalning? :)När du menar att det inte finns något GPS-modul i Wifi modellen kommer jag inte kunna få fram min position i iPaden även fast jag internetdelar via iPhone 4?

Den här gången ska jag slå till! Det blir min första iPad Men frågan kvarstår om jag ska ta Wifi eller 3G modellen. Fungerar internetdelning bra från en iPhone 4 till nya iPad? Är inte så jättesugen på att betala för ett till abonnemang om jag tar 3G modellen.

Det är sjukt dåligt att inte Siri kom med. Det var den feature jag väntade mest på, tillsammans med retina.

Ursprungligen av -David-:

Får jag gissa att ett av de där fyra programmen är Safari?

Haha helt rätt gissat. Safari med 3-4 fönster uppe+flikar. Kan vara den som är boven

Ska det verkligen se ut så här? Tror något är fel.. Har 1 GB växelfil och bara 12 MB ledigt. Ändå kör jag max 4 program samt extern skärm. Sen laggar det något otroligt, speciellt när jag använder Exposé. Får väl bli att man skaffar 8 GB RAM om det fortsätter så här