Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.
m.brange

m.brange

Medlem
  • Plats Stockholm
  • Registrerad 2011-03-13
  • Senast aktiv 2012-03-05
  • Antal inlägg 5

Foruminlägg

De senaste inläggen m.brange har skrivit i forumet.

1

OK då har jag precis startat upp i 32-bit läge och har nu surfat i ca 15min med iphonen som modem via usb alltså verkar det vara något kompatibilitets problem med 64-bit mode och iphone/modem kopplat via USB

Så kör i 32-bit läge tills dom har kommit fram med någon annan lösning! här står det hur man ändrar default inställningarna i vilket läge datorn ska starta upp ( Mac OS X v10.6: Starting up with the 32-bit or 64-bit kernel )

återkom gärna med vad supporten säger på fredag!

//m

Ja det är med 32 & 64-bit mode verkar ju kunna vara en cell lös! Tycker dock att det borde fungera i båda lägena! Jag ska testa i 32-bit läge imorgon! Återkommer efter testet!!
/m

OKidoki! ja där ser man! skönt att höra att det inte bara är vi som har problemet iaf! återkom gärna när du snackat med supporten!!
/m

Jag hittade några inlägg i något amerikanskt forum om samma sak!! Men det verkar ju vara någon sjukdom på mbp 2011 förhoppningsvis kanske det bara är någon mjukvaru härva finns det några fler som har stött på samma problem eller vet något om det?

/m

Jag har precis samma problem!! Men jag upplever att det bara händer om jag ha aktiverat Internetdelningen på iphonen! Någon mer??
/m

1