Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.
Mupple94

Mupple94

Medlem
  • Plats Åre
  • Sysselsättning Jag heter Patrik bor i åre (en liten by utanför en bit) jag gillar att köra skoter cross å sånt. Mitt andra intresse är ju också Apple saker både små och stora.
  • Registrerad 2008-12-29
  • Senast aktiv 2009-06-19
  • Antal inlägg 11

Foruminlägg

De senaste inläggen Mupple94 har skrivit i forumet.

1

nu har jag försökt uppdatera min iphone men det gick inte? och nu visar det en sladd som pekar mot itunes...den dyker upp i itunes men när jag försöker återställa den så kommer det upp" iphone enheten kunde inte återställas. okänt fel (13)" vad har jag nu gjort? den får inte vara förstörd...tips på vad jag kan göra? jag har sökt efter okänt fel (13)

okej...jag bara undrade om någon annan hade fått blåskärm.

hej igen, jag frågade lite längre fram i chatten om det funkade bra att uppdatera på en vista, men jag glömde säga att jag när jag skulle uppdatera min ipod till 2.0 så fick jag bara blåskärm hela tiden och fick göra det hos en vän istället. Det är inte samma problem med den nya 3.0 uppdateringen?

Tja. Här kommer en fråga, har någon här på forumet uppdaterat sin iphone med VISTA? jag har vista och fick blåskärm förra gången (2.0 uppdateringen). Jag hittade ingenting när ja sökte och kollade runt i chatten? menmen jag kanske har fel...rätta ig isåfall..... Hjälp mig nu:D

okej...lite tråkigt, men finns det nån på forumet som har 3.0 i iphonen, och kan testa att skicka nånting mellan iphonen och en annan telefon? bara en fråga

Hej igen 99.se har inte varit inloggad på rett länge nu...men jag har sökt på forumet, men jag hittar inte presis det jag vill, jag undrar om man kan skicka tex: Musik med bluetooth i 3.0?

nä nu när ja tänker efter så är det inte så stor möjlighet att det går så bra . Men det var iaf en kul ide som nån gång kanske kommer att gå. Kanske hoppas på att dom gör som med den gammla iphone att man inte måte teckna abbonemang i butik.Eller att dom börjar sälja den redan upplåst med välrden-över garanti men för vilken summa vågar man nog inte tänka på Men förstås så finns det ju en möjlighet i allt.

asså med min iphone när jag kryssar i "Överför mannuellt" så raderas ingenting på iphonen:P jag har lagt in en kompis bibliotek och mina egna är kvar.

Tjena! sitter här och funderar om att eftersom det nu går att låsa upp iphone 3g ÄVEN med nyaste versionen om jag inte har fel.

Jo då om man känner folk på AppleStore i USA som kan ordna iPhones ut typ bakvägen så man inte behöver teckna abbonnemang i butik så borde man kunna få hem iPhones - låsta men som går att låsa upp under 2000Kr?

Skulle vara väldigt billigt isåfall.

Senast redigerat 2009-01-03 03:43

hejsan . Jag har en fråga angående detta ungefär Jo det är så att jag har köpt ett album och en låt från itunes men jag har bytt data (den andra startar inte ens) så då undrar jag då hur jag får tilbaks dom låtarna?Och jag har kollat på Purchase History och där ligger allt. Vad ska jag göra?

Hejsan 99 =D Jag tycker det skulle va kul om apple nån gång fixade (kanske med en hårdvaru uppdatering för nåra kronor ) att man får riktig blåtand :D. Och att man ska kunna filma förstås.

1