Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.
wankantanka

wankantanka

Medlem
  • Plats Göteborg
  • Registrerad 2008-09-13
  • Senast aktiv 2012-03-19
  • Antal inlägg 4

Foruminlägg

De senaste inläggen wankantanka har skrivit i forumet.

1

Iller, vad menas med det?

Richard. Jag kollade upp namnet på en som var "inne", han var snäll och skrev sitt nätverksnamn, han bor inne i stan och jag bor på hisingen...?

Ja du Zimmerman, jag trodde inte heller på det, men det funkar kanon. Hade för mig att jag läste nånstans att det fanns en inbyggd router. Som sagt googlade det och det funkar, gjort ett nätverk som jag använder till min iphone och ipad. Utan Airport express, den ligger i förådet nu.

Jag bytte från Comhems 25/10 Mbit till deras LAN 100/100 Mbit för inte så länge sedan. Jag har även en Airport Express, men jag märkte att den tog 50% av bredbandshastigheten. Hittade någonstans att det finns en inbyggd router i iMac (köpt i maj -09). Googlade och hittade ett ställe där det förklarades hur man skulle göra. Sagt och gjort fixade det lite snabbt, funkar klockrent. Men till min förvåning när jag öppnar Finder och ser i vänsterspalten, att jag delar mitt bredband med några fler...Ringer naturligtvis Comhem och kollar med dem. De ser inga andra som ska vara inne på min lina. Några av de som är "inne" använder Mac produkter. Har diskuterat detta med en arbetskamrat som säger att det kan vara något med den brandvägg som finns i Macen, att den ska vara öppen på nåt sätt. Har ingen aning om hur man åtgärdar detta. Någon som hört om detta förut och kan ge mig nåt bra tips.

1