Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.
FredrikNas

FredrikNas

Medlem
  • Plats Sundsvall
  • Sysselsättning SQL konsult på TietoEnator i Oslo. macbook pro, snart en mac-mini och en iMac
  • Registrerad 2008-06-05
  • Senast aktiv 2011-12-29
  • Antal inlägg 8

Foruminlägg

De senaste inläggen FredrikNas har skrivit i forumet.

1

ja naturligtvis, men man kommer ju inte in dit så länge inte disken tar emot installation. Anyways så fungerade det efter att jag bytte till en Ultimate installation (också x64 från Technet)

Tack för hjälp

Jo tanken slog mig, precis som man gör på vanlig wintendo maskin, men jag får inte det alternativet när jag går fram i boot camp installern. Får "formatera" i boot camp meyn (efter reboot) men där får man ju inte välja något format), den skapar bara unalocated space, som installern inte heller godtar som måojlig installation.

Suck.. någon som har fått till att lira windows och osx paralellt (Dual boot) på en MBA 13"? Har gått så långt att jag har fått tag i en extern dvd efter att totalt ha övergivit tankar om OSXFuse, rEFIt, macfuse etc då det bara gav felmeddelanden vid partitionering av disken. Så nu har jag fått tag på en extern dvd läsare som jag kör över USB. Men boot camp klarar ändå inte att formatera partitionen rätt. När jag bootar upp dvdn och ska installera på partitionen så får jag besked om att den inte är i NTFS. Trotts att Boot camp har gjort processen för att göra disken redo för Windows 7.

Any ideas?

Evigt tacksam för hjälp!

Hm, jo det är sant, men vad händer med bakgrunder, fönster etc?

någon som vet någon direkt nackdel med att køra usb løsningen som Jesper næmner hær ovan?

Tack på førhand - Fredrik Naes

Hej tack för bra svar,

jag har macbook pro 2008, inhandlad i juni.
A1260 står det på undersidan

hm fast jag vill ha macbooken stängd, och ha vänstra skärmen som main, och en exakt likadan till höger som sub skärm, som jag kan ha som extra skärmyta, utan att menybaren sträcks in på denna!

okej, ska se över det du postade.

De portar som kan vara relevanta är väl bara DVI och PCMICA porten? (expander korthållaren, är lite osäker om den heter så på mac) sen har jag 2 olika sorters FireWire portar..

Tack igen för bra forum & trevligt bemötande.

Som rubriken säger, är detta möjligt?
Jag vill alltså ha 2x.24", eller 2x26"

Jag räknar med att köra en splitter, och att jag får 50% upplösning på var skärm?
Men stödjer macbook pro detta?
vad kommer att hända med desktopen, kommer macbookpro att se det som en skärm, eller kan jag behandla dom som olika skärmar?, jag vill f.ex inte få dockbaren över båda skärmarna.

(Jag vill ha det som när jag kopplar in EN extern skärm där laptopen är en skärm och den andra externa är extra skärm, där jag kan dra över f.ex video.

1