Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.
Mongoul

Mongoul

Medlem
  • Plats Täby
  • Sysselsättning Jag älskar IPHONE
  • Registrerad 2008-04-24
  • Senast aktiv 2010-09-05
  • Antal inlägg 115

Foruminlägg

De senaste inläggen Mongoul har skrivit i forumet.

jag vet ej om det spelar ngn roll men: jag installerade vmware fusion igår. det funkade men jag var inte enöjd och bestämmde mig för att gå över till bootcamp. jag tog bort mitt virtuella xp, dock så tog jag ej bort vmware.

idag startade jag bootcamp assistant och startade en partition på 5 gig.efter det var klart så startades datorn om.

den startade upp i min windows xp skiva SP.2. installerade den och allt gick som smort. datorn startades om.

nu när datorn startades om kom jag till en svart skärm med en vit text där jag ska klicka en knapp för att starta från cd. efter ett par sekunder så kommer det mer vit text: ngt om att disken krashade (inte just det ordet men den innerbörden). sen "klicka en knapp för att starta om". ingen knapp funkar för att starta om!!!! vad göra? jag har stängt av datorn och prövat om och om igen!!!! vad i helvette ska jag göra för att det ska funka?

funkar den till iphone 3g? eftersom den inte har kompass och ganska värdelös gps undrar jag om man kan se i t.ex. 3d vy vart man åker så att man inte är ute i skogen och kör som det tyvär vanligtvis brukar bli :S

Ursprungligen av kenjon:

På iPhonen behöver du inte göra något mer, det är på XP du kanske måste lägga till något (typ nytt nätverkskort eller så). Men det bör du nog kolla på ett windowsforum. Tillvägagångssättet är precis som om du skulle använda en SE eller Nokia för att göra samma sak.

tack så mycket! tyvär så är detta första gången jag gör detta med någon telefon, så nu vet jag inte alls hur jag ska göra :S dyker det upp att man ska installera ny maskinvara eller måste man leta från nätet?

Ursprungligen av Capeman:

Vore ännu snällare mot oss om du läste i forumet innan du postade, eftersom det finns många tips där. Själv kan jag inget om XP, men sök och du skall finna.

jag har sökt, jag har letat, men det är svårt att gå igenom alla sidor här:p men jag brukar oftast hjälpa till här och svara på frågor som redan är besvarade! man kan säga att man kan söka men också samtidigt hjälpa till och lösa problemet, så blir alla parter nöjda!

Jag har en fråga: Hur tethrar man med iphonen? jag har menyn att jag kan gå in och slå på det, men när jag ansluter till datorn dyker inget upp! hur göra? (Windows XP)

jag vill ansluta via usb, och gärna instruktioner om vilka mappar man ska gå in i eller om man ska konfigurera något i iphonen, som vpn lr ngt sånt. eller hur man går in i datorn?
vore sjukt snällt att få hjälp med detta så snabbt som möjligt!
tack på förhand!

kan man fildela via mobil internet?

ok nytt har hänt: nu plötsligt kom jag in i telefonen, men på datorn så är det fortfarande en vit bild,,, alltså ingen kontakt med datorn. dock så får jag fortfarande felmeddelande från itunes

Ursprungligen av Mongoul:

när jag har uppdaterat iphonen så kommer det upp att jag bara kan ringa nödsamtal, och en bild som visar att jag ska koppla ihop med itunes; och i itunes kan jag inte göra ngt för det är vitt och så står det iphone i mitten men inget händer?!?!? snälla hjälp!

detta har hänt innan kan jag tillägga, vid tidigare uppdateringar!

Ursprungligen av rothman:

samma händer för mig, men mitt iTunes försöker kontakta iTunes Store, och där blir det timeout. Verkar som servern/servrarna är lite överlastade...

samma sak här! men varför ska den koppla upp till internet?!? jag har ju redan laddat ner allt jag behövde

när jag har uppdaterat iphonen så kommer det upp att jag bara kan ringa nödsamtal, och en bild som visar att jag ska koppla ihop med itunes; och i itunes kan jag inte göra ngt för det är vitt och så står det iphone i mitten men inget händer?!?!? snälla hjälp!

Hej!
jag tänkte åka till Frankrike i sommar, och undrar om det går att använda gpsen utan att använda någon data då det är väldigt kostsamt! jag har programmet offmaps, så kartan är redan laddad och jag behöver inte få någon extra info därifrån, utan bara använda gps funktionen!
så använder den 3g? eller kommer det funka?

Tack på förhand!

//Mongoul

det finns en knapp i iphonen som gör att man stäner av data trafiken! men stänger den av ALL trafik, 3g, edge och gprs? eller är det bara 3g den stänger av? för om jag ska åka utomlands vill jag inte hålla på och ringa telia varje gåång! så stänger den av allt i telen så man slipper ringa telia?

Jag har 2 konton men tyvär så är alla invites slut :S skulle väldigt gjärna dela med mig

jag måste rekomendera Strategic assault, ett strategispel som äger! det är lite som red alert 2, och kostar 15 kronor! lätt köpvärt.

ett annat spel heter nanosaur 2, ett spel med en enormt snygg 3d grafik. inte den bästa storyn; du är en flygande dinosaur som ska hämta ägg och spränga saker ni får se när ni spelar att det är lätt värt pengarna för det spelkänslan man får av spelet!

mitt internet läggs ner lite då och då, både 3g och edge, även fast nätet skall vara uppe!
tror ni att det är fel på min telefon och är det värt att lämmna in den till telia?