Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.
jokarlsson

jokarlsson

Medlem
  • Plats Malmö
  • Registrerad 2007-12-12
  • Senast aktiv 2012-07-04
  • Antal inlägg 77

Foruminlägg

De senaste inläggen jokarlsson har skrivit i forumet.

Jodå den fungerar i 32-bits läge, men om jag nu vill ha 64-bitar så är det omöjligt? Jag tycker att CS5 serien flyter på snabbare med 64-bitar men det kanske bara är placebo i sammanhanget.

Min dator (MacBookPro 6,2 8 gig ram 2.66 GHz )kraschar när jag använder iphone som modem. Skärmen blir svart och det kommer fram en svart ruta som säger att jag måste stänga av datorn. Det fungera att surfa med andra telefoner men inte med min iPhone 3GS. Någon som har samma problem och en eventuell lösning vore super. Kör 64-läge och ansluter iphone via usb

Tack på förhand....

Min dator kraschar när jag använder iphone som modem. Skärmen blir svart och det kommer fram en svart ruta som säger att jag måste stänga av datorn. Det fungera att surfa med andra telefoner men inte med min iPhone 3GS. Någon som har samma problem och en eventuell lösning vore super.

Tack på förhand....

Jag har precis fått en ny dator på jobbet, dock misstolkade IT-snubbarna frasen "minne så det räcker". På de gamla Macbook pro kunde man byta minne utan direkta svårigheter. Numera är det en jäkla massa skruvar och crap.
Fråga: Man bryter inte garantin om man man byter minne själv? Pallar inte lämna in min dator bara för att få mer minne. Poängen är att jag kan fakturera på jobbet och smacka in allt själv.

För övrigt är det surt att man fått en ny dator nu när nästa generation är på ingång, tar ju ett tag innan man får byta igen.

Will do. Tack för visat intresse!

jo det fungerar då, men ska det var så? är detta rätt sätt att lösa det på?
Känns bara konstigt att float gör så att divarna hoppar ur parent.

Jag har en parent-div som omsluter två child-divar. Child-divarna ska ligga till höger och vänster om varandra. Men så fort jag sätter float på mina child-divar så är det precis som att de lämnar sin parent då denna krymps ihop till 0 i height. Finns det något sätt åstadkomma detta dvs. parent-diven ligger som bakgrund till child-divarna även när dessa är satta till float?

<div id="content">
<div id="firstchild" style="position:relative;float:left">
</div>
<div id="secondchild" style="position:relative; float:left">
</div>
<div>

Jag har löst det nu! I mitt fall handlade om att jag inte hade verifierat mitt kort, tydligen någon ny säkerhetsgrej från Swedbank som man måste godkänna.

läs mer här: Shopping på nätet kräver rätt säkerhetslösning

Dåligt med feeback, står egentligen bara att man ska logga in, och felet ligger hos banken som egentligen är en miss från min sida. Aja oavsett så fungerar mitt konto igen efter att jag har verifierat visakortet.

Snor denna tråden, men jag ska byta hårddisk på min MacBook Pro 2.2 GHz C2D och undrar lite vilken hårddisk man ska välja (Märke, storlek, osv) men även hur jag ska göra, på bästa sätt, när jag överför min data från den gamla hårddisken? kör SL med time machine...

Av någon anledning har min security code (den tre siffriga koden på baksidan av kortet) försvunnit från mina uppgifter i iStore så att jag inte kan ladda hem apps. Sen när jag ska fylla i uppgifterna igen vill istore att jag ska skriva in mina inloggningsuppgifter igen, men det finns ingen ruta för det. Verkar helskumt. Dessutom är jag redan inloggad sen innan. Det finns även en "räkning" som inte är betald av någon anledning?

är det någon annan som har samma problem?

Senast redigerat 2010-04-09 20:07

har för mycket crap igång för att starta om datorn, men inom sin tid kommer jag prova 64:an låter ju sjukt spännande!

Ja sorry jag har en MacBook Pro

Ursprungligen av marcushedenstrom:

Dina program bryr sig egentligen inte om kärnan, om den är 32 eller 64 bitar.

Förresten, kan du ens boota 64-bitskärna på din iMac, om den är från 2006? Jag tror bara Nvidia-iMacar stödjer 64-bitskärnan. Alltså de från 2009 och frammåt.

Jag har en Mac Pro några år gammal men den har core 2 duo! men för nördfaktorn ska stiga vill man ju trots allt prova. Kör ni i 64 vardagligt?

Men varför ska man köra sin Mac i 64 bit istället för 32 om det nu knappast kommer att märkas? Man får ju en del problem med vissa program när man väljer att starta den i 64 ? eller är detta bara en myt?