Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.
andersolausson
  • Plats Göteborg
  • Registrerad 2007-11-25
  • Senast aktiv 2010-07-08
  • Antal inlägg 8

Foruminlägg

De senaste inläggen andersolausson har skrivit i forumet.

1
Ursprungligen av jherrlin:

testat att uppdatera bootcamp drivrutinerna?

Boot Camp Software Update 3.1 for Windows 32 bit

Verkar inte vara den? Står att den är till för Win7. Jag kör ju XP.

Hej söker igenom forumet och google men jag hittar inte någon tråd eller lösning på detta problemet. Jag kanske bara är lite lat också men jag tar hjälp här!

Jag har en iMac och jag har installerat XP via Bootcamp, funkar kanon bara det att ljudet saknas. Lösning? Känns ju som att det är något med drivrutinerna, vilka skall man ha när man kör XP på en iMac?

Tacksam för svar.

NU funkade det, man måste tydligen skicka ett mms själv först.. med Glocalnets inställningar som jag länkar till övert på sidan. Sen skicka ett mms till nån polare. Sen kan du ta emot MMS själv!

Ursprungligen av theplague:

Vilken iPhone har du?
Vilken version av SwirlyMMS har du?
Kan du göra en screenshot av inställningarna i SwirlyMMS?
Får du GPRS att fungera felfritt?

iPhone 2G importerad upplåst och hackad med v2.0
Senaste uppdateringen av swirly
Yes de funkar med wappen

Hej,

Jag blir galen på detta, har suttit och skummat igenom trådar och annat men ja får det inte att funka. Jag hade Telia förut, där fick jag MMS att fungera kanon. Men nu har ja bytt till Glocalnet och blev lite ställd.

Fört och främst står det Telenor som operatör (ägs glocalnet av telenor kanske?) iallafall så har jag testat inställningarna från Telenor, med noll resultat. Nu har ja även testat Glocalnets, samma där.

Vet ju att de är busenkelt antagligen men nått gör jag ju uppenbarligen fel och nu har jag härdsmälta så...hjälp?

Glocalnets inställningar:

Inställningar - Glocalnet

Telenors inställningar:

Telenor Privat: MMS (Kundservice)

Hej!

Jag har precis köpt en iPhone (begangnad) mend 1.1.4 och SwePhone/Svensk meny etc. Och även en "Installer" ingick annars var allt som vanligt. Ni får ursäka att jag inte kan ett skit verkar det som men ja har testat ALLT i min makt känns de som så nu hoppas ja få lite hjälp på annat håll.

Jag gjorde såklart jätte misstaget att installera 2.0 och då sabbades allt... har läst och googlat hela dagen idag och gjort om dom guider som finns 1000000 ggr men ingenting händer... t ex guiden från iFun. Följer alla steg och allt går bra, sen kommer jag till Pwn-delen med winpwn där allt verkar fungera korrekt.

Sen när jag återställer till min "Custome" restore-fil så får jag tillbaka felmeddelandet som man i början "skall få" ... 1015.. EFTER alla moment där enligt guiderna står så himla fint "och nu är de bara o vänta sen är allt klart! grattis!!"

VAD gör jag för fel....:'(

* nu fick jag även ett annat felmeddelande.. (-10) ?!

Ursprungligen av gunek:

Har precis samma problem. Jag skickade ett mejl från Apples supportsida och klagade, men än har ingenting hänt.

Har gjort samma sak, de hänvisar bara till deras Trubbleshoot artiklar hela tiden, vilket ja har gått igenom x-antal gånger nu.

Tja

Har köpt januari uppdateringen till min touch, har senaste versionen av itunes och 1.1.3 och de står i min inköpslista på mitt konto att ja har betalat den vilket är gjort, 155 kr har dragits men inget har hänt. har följt alla guider läst i forum etc. det ligger en "ipod touch app pack 4a93.ipa" i min "Mobile applications" mapp. men va ska ja göra med den för att få i skiten i ipoden? dra-och-släpp-metoden funkar ju såklart inte så vad gör man? nån som har samma problem? hur löste ni ert? tacksam för alla svar! tack.

1