Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.
josefsson_magnus
  • Plats Huddinge
  • Registrerad 2007-11-01
  • Senast aktiv 2010-07-29
  • Antal inlägg 8

Foruminlägg

De senaste inläggen josefsson_magnus har skrivit i forumet.

1

Vi söker webdesigner/webprogrammerare för projekt. Var på nätet kan hittas sådana forum?

Finns det något program som man kan avlägsna all mjukvara på iphone. Jag testat lite olika varianter men det finns alltid kvar mjukvara. speciellt swe tangentbord finns kvar på min iphone. Det ska jag inte finnas kvar när man rensar sin iphone.

Vet någon ett program som rensar hela iphonen från all mjuk vara och jag menar allt på telefonen, bootloader och hela skiten ska bort så att man kan börja om från början att installera ny bootloader och program mm.

Japp jag har också fått en deadstrip på min iphone. Jag har haft min iphone i 3 mån och nu e det som sagt en deadtrip på iphone vänster sida. den löper från sms ikonen (lika bred som den också) vertikalt ned till slutet av iphonen. när jag trycker på tex sms ikonen blir den mörkare som om den e markerad men jag kommer inte in i sms delen förräns jag trycker igen. när jag sedan anv tangentbordet i vertikalt läge fungerar inte tangenterna för bokstäverna qwe, asd, pil upp zx samt .?123 knappen som de ska. ibland reagerar de och i bland blir det en närstående bokstav som blir på skärmen i stället.

Ett test jag gör på min iphone för att se det sjuka området på iphone är att gå till min kontakt lista eller ngn annan lista där jag kan scrolla vertikalt eller horistonellt. så kan man sätta fingret på det sjuka området och hålla det kvar där så ser man hur bilden börjar skaka(vibrera liksom). när jag sätter ned fingret och håller kvar det på ett ställe där skärmen är frisk skakar inte bilden.

Är det ngn som har haft liknande problem? jag har satt provat att uppgradera till 1.1.2 och fick ingen skilland, jag har justerat skärmens känslighet utan förbättring. Nu har jag beställt en skärm från USA och väntar den till helgen så att jag kan byta ut den.

Är det ngn som har liknande problem? förresten hur återställer jag iphone dvs. rensar ut all programmvara så att jag kan installera om allt igen? jag menar man kan inte återställa genom itunes längre då knappen som dyker upp säger: återställning och uppdatering av senaste mjukvaran. jag vill ju bara återställa och lägga in version 1.1.1 på den för att själv uppdatera till 1.1.2.

det borde göras av sig själv. det verkar dock inte som det gör det. när jag skickat pdf eller word filer som attachment och öppnat dem för att läsa med wi-fi uppkoppling går det bra men senare när jag öppnar samma mail går det inte att öppna attachment. när jag senare har wi-fi igen så går det att öppna attachment. dessutom tar det ju tid att ladda ned attacment som det märks när jag ska öppna dem. riktigt dåligt.

tack för tipset. jag söker vidare dock efter ett program i iphone för att åtminstone läsa word filer. jag vet att man kan göra det via mailen på iphone men det verkar inte som om iphone kan spara mail filerna med attachment i iphone utan måste ut på nätet varje gång man vill läsa attacment. vet du om man kan ladda ned mailet och läsa attachment vid senare tillfälle utan att gå ut på nätet och ladda ned det igen?

finns det program där man kan läsa och redigera lite i word filer på iphone?

Jag undrar om det är ngn som vet om man kan anv dessa små bärbara tangentbord på iphone?

1