Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.
Victorinho

Victorinho

Medlem
  • Plats Salem
  • Registrerad 2007-09-28
  • Senast aktiv 2010-09-28
  • Antal inlägg 57

Foruminlägg

De senaste inläggen Victorinho har skrivit i forumet.

Hej!

Råkade uppdatera farsans iPhone 2G till 3.1.3 och nu är jag fast. Tror basebandet har ändrats. Är det någon som vet om det går att unlocka???:'(:'(:'(

Fan har suttit sen fyra och försökt hitta någon lösning på nätet men hittar bara info om att det inte går. Dock är all info gammal. Vore toppenschysst om någon kunde tipsa! Blir galen på det här.. farsan lär inte bli glad heller när hans käraste inte kan användas..

Tack på förhand!::

Finns det någon bra utan extern strömkälla och ev. firewire till ett rimligt pris? Minst på 500GB?

Hej!

Jag har en screen protecter film som jag köpte på Apple store i Chicago så jag skulle ju kunna prova ta bort den. Men den har ju fungerat med den på innan så jag ska nog inte hoppas på för mkt. Tack för tipset!

känns ju rätt segt med 2lax för en reparation... borde ha något med mjukvaran att göra eftersom den fungerar prima stundvis tycker man... eller är jag ute och cylkar (på tunn is)

Hej!

Jag har uppdaterat nu senast med 2.2 QuickPwn. Jag har inte kört med backup om den inte gör det automatiskt genom iTunes? Kan man blåsa ut den helt på något sätt annars? (tror den gjorde det när jag hoppade från 1.1.4 till 2.0 förut men man kanske kan prova igen på något annat sätt?)

Hej!

Tack för tipset. Mitt problem verkar dock vara lite allvarligare... Har testat allt (nästan) men inget har fungerat. Finns det något annat ytterligare?

Hej!

Jag lider av samma symptom. Har återställt och uppgraderat mjukvaran och allt möjligt utan framgång... Vad kan man annars göra? Är ju rätt skumt. Har heller aldrig tappat den eller utsatt den för någon typ av våld...

Hej!

Jag har haft detta problem sen i augusti och har följt här på 99.se och andra forum. På google finns några förslag om att öka sensitivity på skärmen men det gäller inte i mitt fall.

Någon som har samma problem? Alternativet är ju att byta skärm + digitizer men om det går att göra något med programvaran så skulle man ju tjäna runt 2lax istället..

Någon?

Hej!

Tänkte höra om Ni vet vad det kan vara för fel på min iPhone. Det är nämligen så att skärmen inte svarar på beröring efter ett tags användande... Först fungerar den prima men sen lägger den av helt plötsligt. Jag har uppdaterat mjukvaran men det verkar inte vara problemet.

Tror Ni jag måste byta hela skärmen (m. digitizer)?

Någon som sitter i samma sits?

Hur gick det med iPhone skärmen?

surt... men man kunde beställa skärmar från usa och reparera själv lite billigare så det kanske tål att funderas över.

Aa... sitter du fortfarande med en halvdöd iPhone eller?