Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.
Gustav.E

Gustav.E

Medlem
  • Plats Stockholm
  • Registrerad 2007-07-30
  • Senast aktiv 2012-03-18
  • Antal inlägg 89

Foruminlägg

De senaste inläggen Gustav.E har skrivit i forumet.

Ursprungligen av Puttefnask:

Tack för mailet jag fick för en stund sedan. Min erfarenhet av 99.se är gnäll och taggarna utåt och att 99.se är till för en liten klick som genom inbördes beundran skrämmer bort oss andra, det gör att MacForumet räcker för mig.
För några år sedan försökte jag att att dra igång en avdelning/tråd om animeringar. Enda putslustiga svaret blev att jag frågade i fel tråd. typiskt 99.se

På ett sätt kan jag hålla med. Jag var rejält aktiv på MacNytt då det begav sig, men tror fortfarande inte jag har skrivit ett enda inlägg på 99. Det känns som om det säkert kommer att hamna fel ändå, så då kan jag lika gärna strunta i det... Den stämningen tror jag avskräcker många, däribland mig.

Sedan är det klart att det kanske är just det som har lett till att man faktiskt kan söka upp information på 99. På MacNytt behövde man å andra sidan inte söka varje gång, för ingen blev irriterad om en fråga dök upp en andra gång

Återaktiverade precis kontot för ett par timmars spelande, så tar det två timmar att ladda ner och installera senaste versionen. blir alltså inget spelande idag )=

Inga problem alls med ultra-grafik på 25-manna med min i5 iMac. Mycket lagg innan jag skrev in den där textraden, men nu flyter det perfekt!

Ursprungligen av Kermit:

Jo, det är ett problem med nya grafikmotorn som kom i 3.3 (tror jag det var) - jag har en sprillans ny i7:a och ändå hackade det mycket mer än på min 2008 13" macbook ibland, så jag insåg att nåt var galet. Gjorde ovanstående (det man gör är att säga åt den att använda den gamla grafikmotorn), då flöt det på otroligt mycket bättre och alla hack / segheter var som bortblåsta. Rekommenderas.

Det skall jag testa direkt, laggar en del på min i5 och tar riktigt lång tid att avsluta!

Ursprungligen av martenj:

är det nån idé att köpa wratch of the lich king för mig? jag startar antingen en ny karaktär eller fortsätter på en som är kring 18-20 i level.
kommer jag ens att märka ngt av det innan jättehög level?

(jag raidar inte och har inga planer på att skapa en death knight)

Vänta till lvl 68

Ursprungligen av Konrad:

Inget att hypa om. Det var töntiga ringsignaler.
Förstår inte varför man gör ett nyhetsinlägg om sån där skit. Det handlar ju till syvende og sidst bara om marknadsföring av nåt jävla skitföretag som vill sälja trams.

Vilken attityd... läs inte nyheten om den är ointressant?

Ursprungligen av PeeMaN:

Då borde du ju vara rejält förbannad på att Apple inte gör denna kollen på alla de program du installerar på din macbook.,

De program jag köper från Applestore vill jag att de har stenkoll på, precis som de program jag köper från App Store? Jag vill inte köpa ett program från någon av Apples egna butiker som visar sig vara fullt med "fulkod".

i5 funkar perfekt hittills, inga problem med skärm, DOA eller något annat heller

Ganska högt fläktljud på i5:an när man belastar den riktigt hårt. Tyst för det mesta, men "ansikten" i iPhoto, import till iTunes och WoW med maxad grafik samtidigt, då lät den rejält!

Ursprungligen av djdisc:

beställde du från applestore?

Japp

Beställde i lördags, och sitter nu och njuter av min nyuppackade i5:a!

Asså... wow.

PowerMac G3 var nog den bästa, riktigt flexibel och man kunde uppgradera och byta ut det mesta! Sämsta... svårt, man har ju tyckt om dem alla. Men 6400 dånade verkligen, har aldrig haft en så högljudd dator!

Å andra sidan skulle jag aldrig vilja gå tillbaka till PowerMac-varianten, att ha en klump bredvid skärmen. Tacka vet jag iMac, så mycket snyggare

Ni som har beställt den "vanliga" C2D med 27" och det bättre grafikkortet, hur lång tid har det tagit för er? Kommer att lägga beställningen vilken dag som helst nu.

Samma sak här, kan den "vanliga" routern och Express seriekopplas på något sätt?