Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.
tketobbe

tketobbe

Medlem
  • Plats Torsby
  • Registrerad 2007-06-04
  • Senast aktiv 2009-12-03
  • Antal inlägg 42

Foruminlägg

De senaste inläggen tketobbe har skrivit i forumet.

Men han har 1.1.5 :')

Hej allihoppa:)

Jag var tänkt att uppdatera min pappas ipod touch till 2.01 men upptäckte att det skulle radera allt som han har på den. Han har ungefär 12gb med musik som han har importerat från cdar och sedan raderat från sin dator. Jag undrar alltså om det går att kopiera all musik från ipoden till hans dator? på förhand tack

/Tobbe

hälst in-ear fast om det speler stor roll på ljudkvaliteten så speler det int så stor roll

Hej

jag tänker köpa en ipod nano till min farsas födelsedag. Han lyssnar mest på klassisk musik och är väldigt kräsen när det gäller ljudkvalitet. Jag undrar vilka hörlurar ni rekommenderar. är beredd att lägga ut med lite över 1000 kr.

På förhand tack /tobbe

om jag skulle göra en partion hur stor borde den vara? och hur gör jag, vill hälst inte göra fel:tveksam: ?

/tobbe

hej

Jag tycker det skulle vara kul att testa leopard. Men jag vill inte partionera av en bit av hårdisken. Undrar därför om det går att installera den på min gamla 20gigg ipod (photo).

Går det? Hur?

/tobbe

Hej

Nästa år kommer jag plugga i Norge. då skulle det vara bra att ha norsk rättstavning i macbooken. då det inte finns inbyggt (ialf int i min) undrar jag om det går att få tag på/ladda ner på något sätt?

/tobbe

Sedan ipod touch har kommit ut har jag tänkt lite och kommit fram till att jorden är rund, att touch'en har wifi och att skype äger. När jag slog ihop dessa slutsatser kunde jag slå fast att det skulle vara kul med skype på ipod touch.:p
problemet är att jag antar att ipod touch inte är öppen för "third pary development". Men den har Safari. Går det att göra en "Online skype" som det går att använda i en webbläsare? isåfall skulle jag tro att fler skule köpte ipod touch istället för en iphone. Jag tycker jag kommer ihåg någonting om en msn messenger som fans på internett???

jaja man får ju drömma. Men kanske ni kunde svara på om den här drömmen kan bli verklighet?

/tobbe

Jag har en månad gammal macbook och är skitnöjd. Jag har kör alltid med den i knät och blir inte störd av värmen. Vist är den lite småvarm men det är bara mysigt . I normal drift med inkopplad el ligger cpu'en på ca 60 grader och enclosure bottom på ca 34. När jag konverterade en film i visualhub nyss, gick cpu'en up i 80 och jag kände lite värme i knät. Tycker att macbook är en jättebra dator och att OS X äger.

MIn pappa är lite gammal dags såhär: "Trådlöst internett, HLÄLP!!! blir det inte massa Jätte farliga vågar som studsar runt överallt och som kan bidra till cancer".
Jag har köpt en macbook för några veckor sen och börjar tröttna på att sitta vid telefonjacket med en sladd som sticker ut av datorn.:p Tänker att det bästa sättet att övertala honom på är att få jättemycket info om att det inte är farligt. Tar gärna emot all info om trådlöst internett och hälsa

/tobbe

Ursprungligen av gluttonous:

2. Kan man staenga av det "smarta" tangentbordet? Det ar ju gjort for engelska, sa det blir helt galet om man skriver pa svenska.

Ja jag menar att jag har läst att någon har gjord det någonstans på forumet.

När jag jag ska upgradera till leopard (när det kommer ut) kommer det då att bli ett problem att flytta över alla mina saker (som musik, filmer, bilder, program m.m.) till det nya OS'et. Kommer det bara vara som en uppdatering så att alt är kvar eller raderar det allt som är på hårdisken och installerar det nya systemet.

/Tobbe

Hur går det att få tag på betan? Hur mycket kostar det? Går det att bra köra den med bootcamp?

Jag har köpt en macbook för inte så länge sedan (några veckor). Till att börja med funkade nätadptern som den skulle men för några dager sedan lät jag den stå i rätt länge då blev den Väldigt varm. Sedan dess har den gått (ovanligt) varm rätt ofta. Altid förr när jag drog ut ut nätadaptern (fån väggen) så gick det några sekunder för lampan på magsafe kontakten släktes. Nu sker det med en gång.
Undrar om det har händ något och om jag borde begära en ny.

/Tobbe

Hej.

Jag har nyss köpt en macbook (är helt ny till mac). Jag har iWork '08 och tycker att rättstavnings funktionen i Pages värkar vara lite svagare än den som finns i Microsoft Word. Jag undrar om det går på något sätt att lägga till en rättstavnings ordbok i Pages från Word eller något annat liknande program (t.ex. open office org).

/Tobbe