Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.
GulaHuset

GulaHuset

Medlem
  • Plats Västervik
  • Registrerad 2005-09-20
  • Senast aktiv 2014-05-17
  • Antal inlägg 3

Foruminlägg

De senaste inläggen GulaHuset har skrivit i forumet.

1

Jag har letat efter ett bra program till iPhonen som kan underlätta det här med bilersättning. Har hittat ett hyggligt program (reseräkning.app), nackdelen med det är att man måste själv knappa in körsträckan, vilket kan bli lite hippsomhapp i bland.
Men jag har också sett en android-app från Google (för bara ynkliga 20:-!!!) som använder gps-data för att själv räkna ut distanser.
Är det någon som känner till nåt liknande för oss (stackars) apple-utlåsta? Tycker dessutom att App Store är otroligt svårsökt...
Björne

Jag valde att spara/publicera resultatet av iWeb-jobbet i en egendefinierad mapp, där ligger indexsidan, mapp med alla bilder och texter, samt en -plist-fil. Men i iWebs vänsterspalt där övriga försök prydligt har radat upp sig, finns inte denna hemsida med. Men när jag dubbelklickar på indexsidan, öppnas hemsidan i webläsaren.

Och jag har kollat i biblioteksfilen, när jag klickar på den öppnar iWeb bara de andra jobben som verkar sparade korrekt.

Kan det vara så att den filen som ska vara i bilblioteket (application support/iWeb) saknas?

Gjorde just en fantastiskt trevlig liten hemsida i iWeb. Första gången.
Klantade till det på något sätt så att iWeb vill inte kännas vid den - kan inte öppna den (varför finns det ingen (com + O)-knapp?), vill inte, vill inte...
Jag har startat om, ominstallerat iWeb och kollat behörigheterna... Inget hjälper.
Försökt att öppna filerna i Dreamweaver och får en hiskelig massa html-kod till svar - oläsligt för mig.
Förmodligen gjorde jag något tokigt i början med lagringen av filerna, tror jag. I alla fall finns inte hemsidan i vänstra kolumen.

Hur gör jag?

1