Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.
priority

priority

Medlem
  • Plats Ronneby
  • Registrerad 2005-06-10
  • Senast aktiv 2005-06-17
  • Antal inlägg 4

Foruminlägg

De senaste inläggen priority har skrivit i forumet.

1

Tack för den respons vi har fått!
För att svara på några av frågorna kan jag säga att vi hela tiden jobbar för att erbjuda fler kanaler, vilket tyvärr tar lite tid. Widgeten inaktiveras när dashboarden inaktiveras, som eQ frågade om.
För att undvika att detta blir supportforum ber vi er använda kontaktformuläret på tvinfo om ni har några ytterligare frågor eller synpunkter. Tack på förhand, och trevlig sommar allihop!

Ursprungligen av Lm:

Asgrym, men vart är Eurosport?

Vi jobbar på att få med den, men jag vågar tyvärr inte ge dig någon tid för när det är klart..

Ursprungligen av tei:

Tvinfo.se kanske inte gillade den?

Jodå, för några dagar sedan fanns det en (inofficiell) tråd om en tv-widget från tvinfo.se, nu kan vi presentera den på riktigt! Den finns att hämta på http://www.tvinfo.se/tv-widget.php och lite mer info finns som nyhetstips, hoppas ni tycker om den!

Hej på er!

Vill bara tipsa om en svensk tv-widget som vi på tvinfo.se har utvecklat för att man snabbt och enkelt ska kunna se vad som går på tv just nu. Är man medlem på tvinfo.se, vilket är konstnadsfritt, kan man ange sitt användarnamn i widgeten för att endast få fram de kanaler man har tillgång till.

Just nu har vi 19 kanaler att välja mellan i medlemsdelen, vilka alla alltså är tillgängliga genom widgeten. Vill man veta mer om ett program är det bara att klicka på programmet för att komma till sidan för programet på tvinfo.se

Widgeten hittar ni på http://www.tvinfo.se/tv-widget.php

Trevlig sommar önskar redaktionen på tvinfo.se!

1