Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.
anon10983

anon10983

Medlem
  • Namn c v
  • Plats Sundsvall
  • Registrerad 2005-01-14
  • Senast aktiv 2015-01-21
  • Antal inlägg 21

Foruminlägg

De senaste inläggen anon10983 har skrivit i forumet.

Har redan testat att hålla ner shift knappen. Men det var inte det som var problemet.. Väldigt irriterande att man inte ens får igång datorn..

PowerMac 12,1.. Nollställer jag PMU´n när systemskivan är inne? Ska försöka göra det när jag har tillgång till datorn. Tack så mycket iaf

När jag startar min dator så blir min skärm blå, sedan kommer jag inte längre. Den har "hängt" sig. Har försökt trycka på alla knappar och kontrollerat sladdar men inget har hjälpt

Samma sak har hänt en gång förut, då vi hade haft datorn i 3 dagar. Kan det vara en fabrikations fel? Men då fick jag hjälp av en datakille som fixade det på något vis. Kan tyvärr inte få tag på han nu. Någon som vet vad felet är?

Mvh

Caroline Vikström

Åhh, nu vet jag vad det var som var fel! Jag testade att uppdatera det på länken du skickade och wips så funkar det! Tusen tack

jag skapade ju ett konto så =P Men när det är lerladdaf funkar det fortfarande inte :S

Nu har jag laddat ner det du länkade till. Men när jag har laddat ner den på filhämtaren så står det att det är klar. När jag sedan trycker på öppna så händer det ingenting! Varför fungerar det inte för? =(

Ichat, när jag skulle försöka registrera kontot kom det upp ngt betal grejs.. då vågade jag inte gå längre

Adiumx är ju sådär =P Försöker mej på ichat men det känns lite surt att betala :S

Jag har ingen webcam än så länge! Vill se hur alla dom här chatt programen fungerar först Men tack så mycket allihopa! Ni har varit till stor hjälp!

Ja, får försöka mej på båda dom där då

Jadu, det måste ju vara några som vill att imac ska se dåligt ut om man jämför med windows =/ Vi lever ju trots allt på 2000-talet. Tycker att det inte borde vara så svårt att fixa? Klarar man att fixa msn för PC så ska man väl klara av det utan problem på iMAC.

Stor suck!! Blir inte du less på att msn (eller ngt annat chatt program alltid skiter sig?) Vill ha ett klockrent, snabbt och smidigt.. Men det verkar ju vara omöjligt att få tag på om man har mac..

Men ska aMSN verkligen vara så segt? Kändes ju inte alls roligt att använda det, då det stannar upp sig så man måste tvångsavsluta :S Vad är det som är fel?

Jag såg det! :eek: värsta bra ju

Okay! Nä, jag har inte det. Men måste man använda Quicktime? Skulle inte VLC vara att föredra? Gillar det bättre

Okay, det låter ju jätte bra Så man kan vara säker på att webb kameran funkar om jag installerar aMSN?

Vad är det för skillnad på amsn och vanlig msn? Sorry, det funkar inte med cam i mercury! Har redan försökt!