Rykte: Samsung avlägger rapport 23 januari

En dag innan deras kvartalsrapport kommer antagligen Samsung presentera vad som fick flera exemplar av Galaxy Note 7 att fatta eld.

Under hösten kom det flertalet rapporter om #Galaxy Note 7-mobiler som fattade eld. Så många rapporter kom in att Samsung till slut tvingades återkalla den populära modellen. Note 7 förbjöds på flyg och Samsung började det omfattade och kostsamma projektet att få tillbaka alla telefoner.

#Samsung har sedan de första brinnande mobilerna utrett orsaken till problemet. För två veckor sedan skrev 99mac om att Samsung skulle presentera resultaten från utredningen under januari. Nu är Samsung färdiga med utredningen och kommer troligtvis officiellt presentera utredningens resultat den 23 januari. Detta skulle innebära att Samsung presenterar resultaten dagen innan deras kvartalsrapport utkommer.

En anonym källa har dock uppgett till Reuters att den huvudsakliga orsaken till att Note 7 fattade eld var batteriet. Källan uppger även att bränderna inte kan härledas till fel i hårdvaran eller mjukvaran. Samsung har inte kommenterat Reuters uppgifter.

Appen Workflow är ett bra verktyg för att göra din Iphone mer kraftfull, och här är sju tips på praktiska arbetsflöden.

Samsung Galaxy S8 har imponerat på många sätt, men varken ansiktsavläsaren eller irisavläsaren skyddar mobilens innehåll på ett säkert sätt.

Apple och Nokia går från att strida om patent till ett affärssamarbete som ska gynna båda parterna.

Apples HR-chef Denise Young Smith har en ny roll, nämligen som ansvarig för inkludering och mångfald på företaget.

Utvecklingen på dator- och konsolplattformarna historiskt och i nutid granskas i en djupgående rapport.

Apple har sjösatt en webbsida som går igenom fördelarna med Iphone, i syfte att få Android-användare att byta plattform.