Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Rykte: Samsung avlägger rapport 23 januari

En dag innan deras kvartalsrapport kommer antagligen Samsung presentera vad som fick flera exemplar av Galaxy Note 7 att fatta eld.

Under hösten kom det flertalet rapporter om #Galaxy Note 7-mobiler som fattade eld. Så många rapporter kom in att Samsung till slut tvingades återkalla den populära modellen. Note 7 förbjöds på flyg och Samsung började det omfattade och kostsamma projektet att få tillbaka alla telefoner.

#Samsung har sedan de första brinnande mobilerna utrett orsaken till problemet. För två veckor sedan skrev 99mac om att Samsung skulle presentera resultaten från utredningen under januari. Nu är Samsung färdiga med utredningen och kommer troligtvis officiellt presentera utredningens resultat den 23 januari. Detta skulle innebära att Samsung presenterar resultaten dagen innan deras kvartalsrapport utkommer.

En anonym källa har dock uppgett till Reuters att den huvudsakliga orsaken till att Note 7 fattade eld var batteriet. Källan uppger även att bränderna inte kan härledas till fel i hårdvaran eller mjukvaran. Samsung har inte kommenterat Reuters uppgifter.

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.