Rykte: Samsung avlägger rapport 23 januari

En dag innan deras kvartalsrapport kommer antagligen Samsung presentera vad som fick flera exemplar av Galaxy Note 7 att fatta eld.

Under hösten kom det flertalet rapporter om #Galaxy Note 7-mobiler som fattade eld. Så många rapporter kom in att Samsung till slut tvingades återkalla den populära modellen. Note 7 förbjöds på flyg och Samsung började det omfattade och kostsamma projektet att få tillbaka alla telefoner.

#Samsung har sedan de första brinnande mobilerna utrett orsaken till problemet. För två veckor sedan skrev 99mac om att Samsung skulle presentera resultaten från utredningen under januari. Nu är Samsung färdiga med utredningen och kommer troligtvis officiellt presentera utredningens resultat den 23 januari. Detta skulle innebära att Samsung presenterar resultaten dagen innan deras kvartalsrapport utkommer.

En anonym källa har dock uppgett till Reuters att den huvudsakliga orsaken till att Note 7 fattade eld var batteriet. Källan uppger även att bränderna inte kan härledas till fel i hårdvaran eller mjukvaran. Samsung har inte kommenterat Reuters uppgifter.

Nu finns Googles Kalender att ladda ner till Ipad. Appen är optimerad för den större arbetsytan men liknar på många sätt Iphone-versionen.

Ny statistik från analysföretaget Verto visar att Apple Music är tjänsten med flest unika lyssnare under februari, medan Youtube Music har högst andel engagerade användare.

Fulkultur är tillbaka, och nu handlar det om hemska monster och farliga bestar. Eller kanske missförstådda och annorlunda individer?

Med basstationen Connect Home vill Samsung ge kontroll över det smarta hemmet, även för den som inte är hemma.

Med tillbehöret Samsung Dex förvandlas mobilen Galaxy S8 till en stationär dator.

Under sitt Unpacked-event presenterar Samsung en ny version av kameran Gear 360, med 4K-upplösning och livesändning.