Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Samsung samlar ihop Note 7 på flygplatser

Samsung har upprättat stationer på flera flygplatser för att samla ihop brandfarliga Note 7-telefoner från resenärer.

Förra veckan meddelade Samsung att den problemdrabbade mobiltelefonen #Galaxy Note 7 slutar att tillverkas och alla sålda exemplar ska återkallas. Ett praktiskt problem med detta är att mobilerna förbjudits av amerikanska flygbolag på grund av brandrisken, något som innebär bekymmer för resenärer som ännu inte hunnit returnera sin Note 7.

Samsung har nu börjat införa små stationer på flera flygplatser i USA, där resenärer kan lämna in sin Note 7 och byta mot en annan mobil innan flygningen. Samsung hjälper även till att överföra data till den nya mobilen, rapporterar The Verge. Journalisten Sergio Quintana har även publicerat en bild på Twitter från flygplatsen i San Francisco.

Trots återkallandet uppges mer än en miljon Note 7-enheter fortfarande vara i bruk världen över. Resenärer som trots förbudet tar med telefonen ombord på ett flygplan riskerar kraftiga böter eller rentav fängelse i upp till tio år enligt federal lag.

Kommentarer
13 svar

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.