Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Samsung återkallar alla Galaxy Note 7

UPPDATERAD. Samsung återkallar samtliga exemplar av Galaxy Note 7, och uppmanar användare att stänga av telefonerna och lämna tillbaka dem.

Uppdatering: Samsung bekräftar nu att tillverkningen av Galaxy Note 7 upphör permanent, rapporterar Wall Street Journal. Samsungs aktie störtdök 8 procent efter beskedet att samtliga Note 7-telefoner ska återkallas och användare uppmanats att stänga av sina enheter. Det är den största nedgången under en dag för Samsung på åtta år.

Efter de många problemen med överhettade Note 7-mobiler har Samsung begärt att alla sina återförsäljare slutar erbjuda telefonen. Alla butiker och operatörer ska sluta sälja Note 7, och inte heller erbjuda uppdaterade utbytesexemplar.

Vidare uppmanar #Samsung alla användare som har #Galaxy Note 7 att stänga av enheten och sluta använda den. Återförsäljare ska istället erbjuda en annan telefonmodell eller pengarna tillbaka. Samtidigit fortsätter det amerikanska konsumentverket och andra organisationer sin utredning om vad problemen med telefonen beror på. I ett pressutskick skriver Samsung:

– Eftersom kunders säkerhet är vår högsta prioritet kommer Samsung be alla operatörer och återförsäljare världen över att sluta sälja eller byta ut Galaxy Note 7 medan undersökningen pågår.

Med detta verkar det högst troligt att Note 7 har nått sitt slut. Samsung skulle kunna åtgärda telefonen igen och börja sälja den, men efter att ha återkallat både orginaldesignen och den uppdaterade versionen verkar detta mindre troligt.

Kommentarer
13 svar

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.