Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Rykte: Apple håller Mac-event 27 oktober

Apple kommer att lanseras nya modeller av Mac under ett event den 27 oktober, enligt en ny rapport.

Enligt flera tidigare uppgifter planerar #Apple att lansera nya modeller av datorn #Mac under oktober månad. Ett datum som det ryktats om är 27 oktober, och nu bekräftar anonyma källor till Recode att det är det datumet som gäller.

Apple släppte förra månaden Mac OS Sierra, den senaste versionen av sitt operativsystem för Mac. Däremot har nya datorer länge lyst med sin frånvaro, och i princip varje Mac-modell i Apples utbud har gått över den genomsnittliga tiden för en uppdatering. Den enda datorn som Apple har uppdaterat i år är nya Macbook, som släpptes i mars.

Ett event den 27 oktober gör att de nya Mac-datorerna hinner nå butiker precis i tid till att julhandeln kommer igång på allvar under november och december. Det är okänt om Apple kommer att uppdatera alla sina modeller, men åtminstone en ny version av den bärbara #Macbook Pro väntas. 11-tumsversionen av Macbook Air kommer enligt rykten att läggas ned. Vad som händer med stationära datorer som Imac, Mac Pro och Mac Mini återstår att se.

Apple har inte kommenterat uppgifterna, men om de stämmer lär företaget inom kort gåt ut med en officiell inbjudan. Platsen för eventet är inte känd, men det väntas hållas på eller nära Apples campus i Cupertino, snarare än i en större lokal i San Francisco där många av Apples störr presentationer hållits.

Nästa vecka ser alltså ut att bli fullspäckad av produktlanseringar. Microsoft håller ett event dagen innan, onsdagen den 26 oktober. Under tisdagen presenterar Apple sin kvartalsrapport för månaderna juli, augusti och september 2016.

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.