Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Nytt rykte: uppdaterade Mac-datorer denna månad

Fler uppgifter gör gällande att den sedan länge väntade nya Macbook Pro-modellen kommer från Apple i oktober.

Enligt tidigare rykten förbereder Apple en omfattande uppdatering av den bärbara datorfamiljen Macbook Pro. Enligt en ny rapport från Macotakara [Google-översatt från japanska] är de nya datorerna fortfarande på gång för en lansering den här månaden. Rapporten hänvisar till "pålitliga källor" inom Apples leverantörskedja i Kina, och uppger att Macbook Pro både kommer att presenteras och börja säljas i oktober.

I enlighet med tidigare uppgifter säger den nya rapporten att #Macbook Pro utrustas med stöd för USB Type-C och Thunderbolt 3. Äldre anslutningar som Thunderbolt 2, vanlig USB och Magsafe försvinner däremot. Datorn får också en tryckkänslig OLED-skärm på tangentbordet för dynamiska funktionstangenter.

Vidare uppger rapporten att Apple kommer att lägga ner 11-tumsvarianten av #Macbook Air. Detta är väntat sedan nya Macbook med 12-tumsskärm lanserades förra året och uppdaterades tidigare i år. Däremot ska 13-tumsversionen av Macbook Air bli kvar, och troligtvis fylla rollen som en billigare instegsmodell.

Rapporten nämner inget specifikt datum för när de uppdaterade datormodellerna kan komma, men 27 oktober har tidigare nämnts. Om #Apple knyter lanseringen till ett särskilt mediaevent bör därmed inbjudningar skickas ut inom kort.

Kommentarer
5 svar

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.