Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Strömma Playstation-spel till Macen med kommande uppdatering

Sony meddelar att en kommande uppdatering till Playstation 4 kommer göra det möjligt att strömma spel från enheten till datorn.

I november berättade Sony att det kommer att bli möjligt att fjärrspela Playstation 4-spel på Mac och pc, men sa inget om när det här skulle släppas. Nu är Sony redo att dela med sig av mer detaljer och meddelar att funktionen kommer i nästa större uppdatering till Playstation 4. Det här är användbart när exempelvis tv:n används till något annat än att spela, då går det att spela via en dator istället.

Funktionen gör det också möjligt att spela Playstation 4-spel via sin dator även när man inte är hemma.

Nyheterna kommer med version 3.50 som också bär kodnamnet Musashi. Versionen börjar betatestas idag, men utan just möjligheten att strömma till Mac eller pc.

Skriven av Ida Blix

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.