Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Strömma Playstation 4 till Mac med kommande app

Sony utvecklar en app för Mac och pc som ska låta användaren strömma spel från Playstation 4 genom konsolens funktion Fjärrspel.

Playstation 4 är idag en av de bäst säljande spelkonsolerna på marknaden, och nu utlovar tillverkaren #Sony att en tillhörande app är under utveckling som ska låta användaren utnyttja konsolens funktion Fjärrspel (Remote Play) med en Mac eller pc. Detta rapporterar The Verge efter att Sony-chefen Shuhei Yoshida bekräftat uppgifterna på Twitter:

Fjärrspel är en funktion som strömmar spelet från Playstation 4 trådlöst till den bärbara spelkonsolen Playstation Vita eller en kompatibel Xperia-telefon. Detta gör det möjligt att spela spelen var som helst i hemmet, och fortsätta spelandet även om tv:n behöver användas till annat. En Fjärrspel-app för Mac och pc skulle ge samma funktionalitet till dessa plattformar.

Konkurrenten Xbox One från Microsoft erbjuder redan en liknande funktion till datorer med Windows 10, och Nintendos konsol Wii U är inte heller beroende av en tv då spelkontrollen också har en inbyggd skärm. Ingen av dessa konsoler har dock något stöd för att strömma spelen till en Mac.

Skriven av Jakob Nilsson

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.