Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Gratistjänsten Joors slutar erbjuda mobilt bredband

Joors meddelar sina kunder via mejl att de kommer att avsluta alla abonnemang den 9 juni i år. Det går inte längre att driva den reklamfinansierade mobila bredbandstjänsten vidare.

Den mobila bredbandstjänsten Joors lanserades 2012 som den första reklamfinansierade bredbandsleverantören, men meddelar nu sina kunder via mejl att tjänsten kommer att stängas ned. Alla befintliga abonnemang avslutas den 9 juni 2014.

"Vår affärsidé var utmanande, vi har satsat väldigt mycket tid och pengar på Joors, men nu har vi inte längre möjlighet att fortsätta vår verksamhet som en svensk operatör. Vi tvingas därför avsluta alla abonnemang den 9 juni 2014. Vi är väldigt ledsna över att behöva göra detta och beklagar verkligen att tjänsten måste stängas ner."

Det fanns planer på att lansera nya funktioner som exempelvis stöd för 4G/LTE, men nu blir det inte så. Den liknande tjänsten Fogg Mobile meddelade i mitten av februari i år att de också lägger ned sina befintliga surfabonnemang, men att de kommer att konverteras till Hewlett-Packards HP Datapass under slutet av året.

Skriven av Ida Blix
Kommentarer
8 svar

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.