Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Läs så många tidskrifter du vill med Readly

Readly är en ny svensk tjänst för tidskrifter att läsa i Ipad. Med ett abonnemang får användarna tillgång till alla tidningar som är anslutna till tjänsten.

Det finns flera alternativ för att läsa tidningar och magasin på Ipad, men de allra flesta går ut på att användarna köper enstaka nummer eller prenumererar på en viss titel. Svenska #Readly ändrar på det här genom att erbjuda ett abonnemang som ger tillgång till tjänstens hela utbud av tidskrifter. Readly erbjuder digitaliserade versioner av tidningarna.

"Readly fungerar som ett Spotify för svenska tidskrifter, säger Per Hellberg, tillträdande vd på Readly. Användarna får obegränsad tillgång till alla tidningarna i den digitala tidningsskiosken. Ett nummer av varje tidskrift går att prova gratis. Abonnemanget kostar 99 kronor i månaden.

Tjänsten jämför sig med musiktjänsten #Spotify eller filmtjänsten #Netflix. Per Hellberg säger i ett pressmeddelande:

"Precis som Spotify gör det enkelt för lyssnaren att finna favoritartisterna och ny musik, möjliggör Readly för läsaren att läsa såväl favoritmagasin som att hitta ny intressant läsning i andra magasin."

Ett tiotal svenska förlag har anslutit sig till Readly. Det finns omkring 290 nummer och 38 tidningar att läsa. Planen är att växa vidare i de nordiska grannländerna, i Nordamerika och på nyckelmarknader i Europa.

Appen är gratis att ladda ned från App Store och mer om tjänsten finns via deras webbplats.

Kommentarer
73 svar

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.