Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Rykte: Iphone 8 får Touch ID på baksidan

Nästa Iphone kan få Touch ID-sensorn på baksidan istället för inbyggd i skärmen, enligt nya uppgifter.

Den senaste veckan har bilder, ritningar och 3D-modeller över vad som uppges vara Apples nästa Iphone-modell dykt upp på nätet. Apple uppges prova ett flertal prototyper, och en av dem har fingeravtrycksläsaren Touch ID integrerad i bildskärmen. Svårigheter med att implementera detta gör dock att en annan prototyp har Touch ID flyttad till baksidan av enheten, precis som Samsung Galaxy S8, rapporterar Macrumors.

En bild från Weibo som nyligen publicerats av välkända Twitterprofiler som KK Leaks och Onleaks visar också hur de dubbla kameralinserna placerats på höjden istället för som tidigare bredvid varandra. På denna bild verkar telefonen dock få Touch ID på framsidan.

Då det cirkulerar ett stort antal uppgifter som delvis motsäger varandra om nästa #Iphone, är det som vanligt en god idé att ta alla uppgifter med en ordentlig nypa salt.

Kommentarer
44 svar

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.