Apples nätbutik stängd igen - produkter utlovas senare idag

Apple stänger sin butik för andra gången på en vecka, och lovar något nytt precis efter klockan 16 idag svensk tid. Troligtvis rör det sig om de produkter som presenterades tidigare i veckan.

Tidigare i veckan stängde #Apple sin nätbutik och lanserade i samband med detta en ny Ipad, en röd variant av Iphone och en serie nya skal och armband.

Överraskande nog är Apples nätbutik nu stängd igen, och en skylt utlovar fler nyheter klockan 16.01 idag. Sannolikt är dock att det endast handlar om att det nu går att beställa de produkter som släpptes tidigare i veckan, även om det är märkligt att butiken isåfall stängs.

Vad tror du är på gång från Apple den här gången?

Skriven av Jakob Nilsson
Kommentarer
13 svar
Gör telefonen till en livräddare

Skaffa dig ett medicinskt ID

IOS innehåller en enkel funktion som kan rädda ditt liv. Har du inte redan aktiverat och fyllt i ditt medicinska ID berättar vi hur du gör här.

Är du nyfiken på skärmen på nya Ipad Pro? Läs då vidare för nu har vår expert Thomas Ytterberg undersökt den noga. Ida har dessutom testat batteriet.

Google kommer inte längre att söka igenom inboxen i Gmail för att bättre kunna rikta annonser.

Apples kommande superdator Imac Pro kan få både Intels serverklassade Purley-processorer innanför skalet, och stöd för Touch ID.

För 20 år sedan släpptes den första boken om Harry Potter, Facebook firar detta genom att föra in lite magi i appen.

Amanda, Andreas och Ida pratar om ljudbokstjänster, Ipad Pro och One Plus 5, en mobil som lånar friskt från Apple.