Apples nätbutik stängd igen - produkter utlovas senare idag

Apple stänger sin butik för andra gången på en vecka, och lovar något nytt precis efter klockan 16 idag svensk tid. Troligtvis rör det sig om de produkter som presenterades tidigare i veckan.

Tidigare i veckan stängde #Apple sin nätbutik och lanserade i samband med detta en ny Ipad, en röd variant av Iphone och en serie nya skal och armband.

Överraskande nog är Apples nätbutik nu stängd igen, och en skylt utlovar fler nyheter klockan 16.01 idag. Sannolikt är dock att det endast handlar om att det nu går att beställa de produkter som släpptes tidigare i veckan, även om det är märkligt att butiken isåfall stängs.

Vad tror du är på gång från Apple den här gången?

Skriven av Jakob Nilsson
Kommentarer
13 svar

Den här veckan hos 99mac: Samsung Galaxy S8, Spotifys nya hårdvara och Office-assistenten.

1984 var det inte alla som var med på tekniktåget, till exempel inte programledaren för TV-programmet Dokument Utifrån.

Ett tidigare avsomnat Apple-projekt om Swish-liknande överföringar från konsument till konsument kan ha väckts till liv igen.

Under ett event i New York har Acer presenterat nya bärbara datorer och en hälsofokuserad smart klocka.

Det råder sannerligen ingen brist på läckra koncept för hur Apples produkter skulle kunna se ut, och det senaste konceptet gäller Macbook Pro.

Prestandasiffror från vad som påstås vara resultat för Apples kommande systemkrets A11 krossar allt motstånd i mätverktyget Geekbench.