Apples nätbutik stängd igen - produkter utlovas senare idag

Apple stänger sin butik för andra gången på en vecka, och lovar något nytt precis efter klockan 16 idag svensk tid. Troligtvis rör det sig om de produkter som presenterades tidigare i veckan.

Tidigare i veckan stängde #Apple sin nätbutik och lanserade i samband med detta en ny Ipad, en röd variant av Iphone och en serie nya skal och armband.

Överraskande nog är Apples nätbutik nu stängd igen, och en skylt utlovar fler nyheter klockan 16.01 idag. Sannolikt är dock att det endast handlar om att det nu går att beställa de produkter som släpptes tidigare i veckan, även om det är märkligt att butiken isåfall stängs.

Vad tror du är på gång från Apple den här gången?

Skriven av Jakob Nilsson
Kommentarer
13 svar

Apple och Paypal är bara några exempel på företag som efter händelserna i Charlottesville i USA tar krafttag mot hatsajter.

Den irländska regeringen kommer att följa EU-domen och kräva tillbaka 13 miljarder euro i restskatt från Apple, men vidhåller att de inte gjort något olagligt.

Efter ett gäng billigare telefoner är det nu dags för HMD att släppa sitt första flaggskepp som bär namnet Nokia 8.

Så här samma år som Iphone fyller tio år känns det helt rätt att testa era kunskaper om gamla klassiska mobiltelefoner. Hur många rätt får du?

Enligt nya rapporter kommer Apple att spendera omkring åtta miljarder kronor på eget videomaterial till Apple Music. Upp till tio nya serier ska släppas till tjänsten det kommande året.

Instagram rullar ut en ny – fast gammal och välbeprövad – funktion, nämligen trådade kommentarer.