Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Brinnande Iphone 7 Plus sprids på Twitter

I en uppmärksammad video på Twitter börjar en Iphone 7 Plus ryka och smälter av överhettning. Apple säger nu att de utreder händelsen.

Förra året fick mobiltillverkaren Samsung mycket uppmärksamhet när många exemplar av företagets telefon Note 7 fattade eld på grund av ett tillverkningsfel. Mobilen återkallades, och Samsung gav förra månaden sin rapport om vad som orsakade problemen.

Det är dock inte bara Samsung som drabbas av problem med brinnande telefon. En video får just nu stor spridning på Twitter där ett exemplar av Apples Iphone 7 Plus överhettas och börjar ryka samt smälta.

Telefonens ägare heter Brianna Olivas, och hon började uppleva problem med sin telefon dagen innan videon spelades in. Det började med att telefonen inte ville starta, så Olivas tog den till närmaste Apple-butik där den efter felsökning konstaterades fungera. Den hade då startat igen.

Nästa morgon började dock de riktiga problemen. Brianna Olivas uppger till Mashable:

– Nästa morgon sov jag, och laddade telefonen bredvid mitt huvud, min pojkvän tog telefonen och lade den på byrån. Han gick till badrummet men såg i ögonvrån hur min telefon rykte och började tjuta.

När han hunnit fram till telefonen hade den redan fattat eld, han tog fatt i den och slängde in den i badrummet. Så fort han slängde in den där exploderade den och mer rök började komma ur telefonen.

Apple uppger i ett uttalande att företaget varit i kontakt med Olivas och undersöker den inträffade händelsen. I skrivande stund har videon delats över 23 000 gånger på Twitter.

Kommentarer
31 svar

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.