Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.
Corpset

Corpset

Medlem
  • Plats Umeå
  • Sysselsättning Bor i Umeå, har konverterat hushållet till enbart Mac.
  • Registrerad 2004-12-04
  • Senast aktiv 2011-06-20
  • Antal inlägg 61

Foruminlägg

De senaste inläggen Corpset har skrivit i forumet.

Ursprungligen av Pellib:

Så här ser det ena skrivbordet ut för tillfället. Det andra "skrivbordet" skrivs det inte mycket vid men, men.

Är det en 20" på en Stringhylla med skrivbordsskiva? Jag har funderat på sån, men vet inet hur många kilo de klarar.

Hm, hm, ska man våga sig dit?

Lite sent svar, men ja. Jag fick en ny (då) unibody Macbook.

När jag kollade nyss så var det rabatter på 207-377kr på datorerna, så nu ser det lite bättre ut.

Nåt tips på ett bra USB-headset? Dum som jag är har jag nyss insett att man måste ha ett USB-headset, eftersom en vanlig mic rakt in i macen funkar inte. Vent är ett krav på våra raider, så jag måste ha ett headset med fungerande mic.

Ojdå, där ser man. Min iMac har redan varit inlämnad där, men jag fick tillbaka den i väntan på de delar som behövdes. Kanske var därför jag fick tillbaka den. Nu ska den åka till Stockholm. :/

Ringde Apple för jag väntar på reparation och får höra att reparatören har gått i konkurs. Sitter i telefonkö nu, men nu blir närmsta reparatör 18 mil bort. Enligt näringslivsregistret är konkurs inledd. Nån som har koll på var man får mer info?

Har börjat se "skuggor" av filer, Safari, iPhoto och dylikt på skärmen och fick för mig att googla. Drog ner smcFanControl och dubblade minsta fläkthastigheten, men det är fortfarande kvar. laddade sen ned Temperature Monitor som säger att min psu-temp är 82-83 grader.. och det när det mest ansträngande jag gör är att surfa. Vågar inte ens tänka på vad den är när jag faktiskt gör sånt som att spela spel.

Några tips? "burn-in" sker bara på vänstra sidan av displayen, högra sidan där saker faktiskt ligger på samma plats veckor i sträck uppvisar inte samma sak.

Shompola: Fick mail idag från Freecom om att de vill ha ner min disk till Tyskland. Har du fått samma svar?

Nu är den reklamerad, och idag hämtar TNT den. Ingen utbytesmac här ännu.

Och jag fortsätter på min egen lilla tråd med att rapportera att byta antenner inte löste det. Snart börjar jag tro att det är en feature, signalstyrkan ska helt enkelt hoppa 15-30%, men enbart på Macbooks och man ska inte kunna komma ut på nätet med en Macbook som står bredvid en iMac som fungerar perfekt.

Nu ska det eskaleras. Jag börjar bli less. Jag behöver datorn för skolarbete.

Köp absolut inte en Freecom Classic. Time Machine går inte igång efter datorn har varit i sleep, även om tillverkaren hävdar att disken är Leopard/Time Machine-kompatibel.

Shompola:
Jo, jag testade SleepWatcher, men för mig fungerade det inte. Time Machine kan ändå inte köras. Jag ringde Freecom i veckan, och ditt case (numera.. typ vårt case) ligger fortfarande och det verkar inte hända något.

Fick du något svar? Jag har inte fått svar på mitt mail till Freecom-supporten än, och när jag ringde igår kom jag inte fram på 08-numret.