Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.
stefan!

stefan!

Medlem
  • Registrerad 2005-01-14
  • Senast aktiv 2010-07-11
  • Antal inlägg 8

Foruminlägg

De senaste inläggen stefan! har skrivit i forumet.

1

Jag fick min MBP 15" 2.66 GHz med 7200 RPM disk, och jag har inte märkt en tillstymmelse till vibrationsproblem. Tycker den är tystare än min gamla Macbook.

Ursprungligen av acke:

Eftersom den använder gamla MPEG-2 versionen så håller jag mig till Quicktime och h.264 thank you very much.

Var läser du att det är MPEG-2 den bygger på? Vad jag vet och kan läsa bygger DivX på MPEG-4.

Hade min Macbook inne för byte av hårddisk (kraschad), byte av topcase (gulnat) och för backlight-flimmer. De sa att de skulle prova att byta inverter board för att se om det hjälpte, annars skulle de byta skärmen. Det första jag ser när jag startar datorn nu när jag kommer hem är såklart flimret. De har bara bytt inverter board enligt följesedeln. Man blir lite trött, det är inte så att jag har någon lust att åka 10 mil till och ha datorn borta ännu längre för att få skärmen utbytt.

Kan meddela att Apple gav mig ett nytt batteri när det såg ut såhär:
Full laddning (mAh): 3224
efter 95 cykler.

Min är sen slutet av juni förra året.

I iStat visar det sig att jag endast har 65% i batterihälsa efter 85 cycles. Enligt systeminformation har jag en maxkapacitet på 3308 mAh, vilket verkar vara förhållandevis lite efter att jag googlat lite. Vad krävs egentligen för att man ska ha möjlighet att få batteriet utbytt?

Jag ar kommit fram till att det måste vara så att anlsutningen körs i USB 1.1-läge och inte 2.0. Är det så att SEM w880i bara klarar USB 1.1, eller vad beror det på?

Jag tycker det går väldigt långsamt att lägga över musik till min w880i från macbooken. Ett album på 60-70 mb tar uppåt 5 minuter via usb, det känns inte riktigt 2000-tal. Vad kan vara fel?

1