Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.
monkey_man

monkey_man

Medlem
  • Plats Umeå
  • Sysselsättning Student, före detta pc-användare som bytt till Mac i form av en MacBook.
  • Registrerad 2006-05-22
  • Senast aktiv 2021-10-15
  • Antal inlägg 330

Foruminlägg

De senaste inläggen monkey_man har skrivit i forumet.

Ursprungligen av jahve:

Har en Samsung-TV själv, om det är ungefär samma programvara i TV-apparaterna så fungerar läsning från NTFS mycket bra.

Det är faktiskt inga större problem att använda NTFS på en Mac nuförtiden. Du behöver skaffa en drivrutin för NTFS för Macen, det finns en bra gratisrutin som heter NTFS-3G. Visserligen behöver du formatera om USB-stickan till NTFS, det enklaste är väl att låna en Windows-dator för detta ändamål. Eventuellt går det att formatera om stickan till NTFS-system på Macen om man skaffar sig någon av betalvarianterna av NTFS-drivrutinen.

Ahh, tackar, ska kolla upp det där närmare!

Lyckades få en snabb titt i manualen igår och den stöder bara FAT 16-32 samt NTFS.

Ska ge bort en usb-sticka med filmer på och då FAT32 begränsar filstorleken och således kvalitén på filmen så undrar jag om någon vet om mediaspelaren (medi@ 2.0) kan läsa andra filsystem, närmare bestämt Mac OS Extended? Tacksam för svar innan den 24/12.

Har du testat något av dessa grejer?

* Tvinga nedladdning av tablåer : Tryck på tangenten T så tvingas widgeten att försöka ladda ner tablåer. Ett timglas visas överst till höger. Vänta tills timglaset försvunnit, då ska programmen dyka upp.

* Installera om tablånedladdaren : Håll nere alt och tryck på T för att installera om tablånedladdaren om den någon gång slutat fungera. Ett timglas visas överst till höger. Vänta tills timglaset försvunnit så ska tablånedladdaren vara installerad och de senaste tablåerna nedladdade.

* Byta kanallista manuellt : Byt kanallista manuellt genom att först hålla inne cmd-tangenten och därefter trycka på någon av siffertangenterna. Håll nere cmd och tryck på 1 för kanallista 1 osv. Siffra 0 går till kanallista 10.

Saxat från Bruksanvisning - epgwidget - Innehåller en lista av saker du kan göra med EPG-widgeten. - Project Hosting on Google Code

Jag får inte mitt webklipp att funka, vill ha Stockholmsbörsens utveckling. Har haft avanzas lilla ruta fram till för en vecka sedan. Nu har jag försökt både med den och från di.se. Det som händer är att det bara är en vit ruta. Förslag på vad som är fel, jag eller maskinen?

Kan tillägga att jag installerade om Safari (5.0.3) samt att jag har OSX 10.6.6

Senast redigerat 2011-01-17 22:29

Nu kan jag sälla mig till skaran folk som har problem med sitt nätverk på MB. Tycker att det mest är problem när datorn är "kall", alltså nystartad. När den varit på ett par timmar så tappar den ytterst sällan kontakt.

Är det någon som har löst problemet med att få in kanal 10 i widgeten?

Tur att man i iTunes 10: "• Dra nytta av prestandaförbättringar som gör iTunes både snabbare och rappare."

Betyder detta att det är 2ggr snabbare?:)

Ursprungligen av sjovall:

OK, men x10mini har ju bara Android 1.6, så...

Uppdateras till 2.1 i slutet av september enligt SE kundsupport.

Kul att se recensionen, kom precis hem från Peking och man kan köpa iPhone 4 (läs Air Phone 4) överallt på marknader. Stod emot mitt begär att köpa en, gissade att det skulle vara nåt liknande som på videon.

Ursprungligen av Jeppe_E:

Förstår inte vad som är oklart...

Säljaren har utgifter på ca 30kr, + tidsåtgången för tillverkning och distribution. Sen vill han förstås tjäna en liten peng på att göra detta. Finns nog måånga i vårt avlånga land som är beredda på att lägga några extra kronor för denna service. Men ska det gnällas så kan vi ju i så fall gnälla på alla som säljer Linux olika distributioner då också.

(Nej, jag har ingen anknytning till säljaren)

Tycker inte det handlar om att gnälla, utan det var mer en undring jag hade gällande säljandet av "gratisvaror". Jag kan förstå att säljaren vill ha betalt om han/hon/de lägger ned onödig tid på att göra som de gör.

Hittade den här annonsen på Tradera, NeoOffice 3.0 - Ett komplett svenskt officepaket till MAC på Tradera.

Tycker det är lite konstigt att man som sagt säljer något som är gratis och en knapptryckning bort. Kan man göra såhär?

Den finns inte i Programuppdateraren än.

Kan säga att det kommit en ny version av Spotify remote idag.