Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.
littlemac

littlemac

Medlem
  • Plats Umeå
  • Registrerad 2009-04-12
  • Senast aktiv 2019-03-10
  • Antal inlägg 78

Foruminlägg

De senaste inläggen littlemac har skrivit i forumet.

Ursprungligen av Cancerman:

Kom direkt att tänka på Walter wallet bamboo dock ? https://walterwallet.com/product/walter-bambo...

Det blev en Walter Bamboo Dock double! Tack för tipset!

Walter såg väldigt intressant ut. Klart snyggast hittills. Måste ju dock ha en hylla eller byrå att placera den på.

Hittade dessa också som kanske kan vara något:

https://www.trademax.se/belysning/inomhusbely...

https://www.trademax.se/belysning/inomhusbely...

Hej, jag är på jakt efter en samlingsplats för exempelvis kortetui, nycklar, telefoner osv. Jag tänker att ytan inte får överstiga 30x30cm, gärna ha trådlös laddning osv. Någon som har tips?

Devialet Phantom ska ju låta rätt bra. Smakar det så kostar det dock...

Ursprungligen av marcushedenstrom:

Är du betalande utvecklare? Om inte så får du vänta tills det kommer en publik beta, antagligen inom en månad om man ser på hur det har varit tidigare år.

Och som alltid, följ rådet och installera inte en beta på en dator som du inte är beredd att formatera och installera om ifall något går snett.

Aha, trodde den var släppt redan. Brukar installera betan när den släpps men det är alltid någon programvara som buggar och går alltid tillbaka. Får se om jag lyckas hålla mig denna gång.

Någon som testat denna ännu? Försökte komma åt beta-versionen men lyckades inte.

När jag låser så meddelar HomeKit ”fastnat” när det är låst och olåst när det är olåst. Någon som har samma problem?

Ursprungligen av kafferast:

samma för mig.

Fick detta svar från Danalock:

It appear the version you purchased is Danalock V3 BT+Homekit version. This version is enrolled on Apple server, not Danalock server, therefore Danalock app features is not available. Lock is set up using Apple Home app and Homekit.

Additional users is invited through Apple Home app, and features is also activated through here.

Link to IMORE – learn more about HOMEKIT: https://www.imore.com/homekit Alternative contact Apple support: https://support.apple.com/ + https://support.apple.com/en-us/HT204893

Ursprungligen av Pengen:

Innan jag kalibrerade låset så öppnade jag dörren med nyckeln så vredet på insidan rör sig. Sen tryckte jag igång manuell kalibrering och låste dörren med nyckeln väldigt långsamt så vredet inte snurrar för mycket (ca 75% av ett varv) och tryckte på kalibrerings knappen igen. Sen funkar det som jag vill nån vecka men har märkt att Danalock liksom glömmer av eller så är de jag som vrider om vredet för mycket så låset fastnar. Så helt perfekt är det inte. Skulle vilja att låset det snurrar med nyckeln hela tiden men antar det är nåt med ASSA låsen som förhindrar det.

Upplever samma sak med mitt lås. Ska testa det du föreslår i eftermiddag.

Jag kan förresten varken skapa users eller få geo-funktionen att fungera. Symbolerna är grå och går inte att klicka på. Någon som upplever samma sak?

Ursprungligen av Pengen:

Jag bytte nyligen lås själv och letade information innan jag köpte utan framgång. Tack för välkomnandet

Tack själv, jag har faktiskt beställt ett likadant tack vare ditt inlägg.

Ursprungligen av pesc:

Är lite besviken. Vet inte om jag ska försöka lämna tillbaka den nästa vecka. Kanske kan leva med den om jag installerar en extra homekithub och en dörrstängare så att dörren inte glider upp.

Någon som har bra tips på att förlänga räckvidden?

Lycka till, Webhallen är hemska att ha och göra med när det gäller återköp.

Är det förresten någon som har kollat dessa lås mot sin hemförsäkring?

Ursprungligen av Pengen:

Jag har tidigare använt Glue och har nu bytt till Danalock v3 HomeKit. Danalock är hästlängder före Glue. Den viktigaste funktionen som skiljer de åt förutom HomeKit stödet är att Danalock vet vilket tillstånd låset är i oavsett om man öppnat med appen eller manuellt med nyckel/vred. Så homekit meddelar mig när dörren låses upp men bara om jag själv inte är hemma. Bra för att ha koll på hur länge städerskan verkligen är på plats tex
Upplever inte att Danalock låter mer än Glue snarare tvärtom eftersom Danalock är så mycket snabbare. Sen har jag aldrig tyckt ljudet är något problem överhuvudtaget, det låter ju bara när man vill öppna eller stänga med appen.
Med Danalock slipper man dessutom att ha en extra hub (förrutom Apple TV/iPad).
Rekommenderar helt klart Danalock

Spännande att du valde att registrera dig bara för att svara på denna fråga. Men jag ska inte vara så cynisk. Tack för input.

Senast redigerat 2018-05-09 19:50

Hehe, där ser man. Håller med om att flippandet mellan appar är drygt. Samtidigt betyder det inte att bara för att en produkt är HomeKit-säkrad är den bäst på marknaden. Jag tycker Yale verkar riktigt bra men den du länkade till är också intressant. Driftsäkerhet och kvalitet är viktigast när det kommer till ett lås till dörren. Enkelt att montera ser jag också som en viktig parameter.

Nest och Neato saknar ju HomeKit men är ju toppenprodukter. För mig blir det hela en avvägning. Men har inte bestämt mig vilket jag ska köpa ännu.

Jo det är bra att samla allt på ett ställe. Jag är dock så besviken på HomeKit och avsaknaden av stöd på så många produkter.

Jag har Hue, Nest, Neato och Elgato hemma och använder aldrig HomeKit.

Vad ser du som fördelen? Du kanske kan få mig att ändra mig