Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.
Skogsmartin

Skogsmartin

Medlem
  • Plats Örebro
  • Sysselsättning Lär mig spela gitarr och fotar lite. Gillar mac i smyg.
  • Registrerad 2009-02-25
  • Senast aktiv 2013-02-18
  • Antal inlägg 7

Foruminlägg

De senaste inläggen Skogsmartin har skrivit i forumet.

1

Efter många års suktande efter en MAC köpte jag en över Blocket. Min första fina Mac. Jag väntade och dagarna gick.
Den kom aldrig. Jag blev blåst.

Därför har jag nu insett att Gud inte tillåter mig att använda MAC . Att jag måste arbeta i motgång och använda mig av windows.

Så ta bort mig så får vi se om nån skänker mig en MAC i framtiden!

Hej, jag söker ett bloggscript som autopostar ett inlägg varje dag kl 07.00 från en "hög". Det får gärna vara till Blogger eller Wordpress, det är vilket som.

Vore fantastiskt om någon visste om detta finns eller t.o.m kan programmera ett lite snabbt. Kanske finns det redan som inbyggd feature nånstans?

Tack på förhand

Godmorgon,

jag har fått ett nytt jobb där jag kommer tvingas producera en stor mängd text, och jag har märkt av viss trötthet i mina fingrar senaste tiden.

Så jag letar efter ett mer "proffesionellt" tangentbord, ergonomiskt? Vad säger ni som jobbar mycket med text på jobbet? Budget 500 kr.

Tack!

/Martin

Hej jag letar efter ett enkelt och snabbt program för att lägga ihop ett externt ljudspår på en .avi fil från min kompaktkamera.

Måste kunna synka ljudet och videon bra för jag ska använda det när jag spelar trummor och sjunger och sånt. Vilket format är bäst att komprimera i sen innan jag laddar upp det till Youtube? Sitter på en 1 mbit upp, so det vore toppen om jag kunde komprimera det innan jag laddar upp filen.

Tack så hemskt mycket!

/m

Tack för alla svaren. Om man bara ska köpa en .se domän och peka om till en blogg som är hostad hos wordpress, vart gör man det billigast?

Well, tack för alla svaren

Hej alla människor på 99. Jag tänkte fråga er några frågor och jag hoppas jag frågar på rätt forum. Det är så att vi ska sätta upp en musikal i skolan och jag ska nu göra en hemsida och en blogg till den. Vart är det billigaste och bästa stället att hosta hemsidan/bloggen om köper .se domän samtidigt? Och vilken bildtjänst skulle kunna vara bra att ladda upp bilder på?

Tack på förhand.

1