PerMagnus

PerMagnus

Medlem
  • Plats Sverige
  • Registrerad 2008-06-27
  • Senast aktiv 2019-04-16
  • Antal inlägg 12

Foruminlägg

De senaste inläggen PerMagnus har skrivit i forumet.

1

Jag trodde faktiskt att den nedstickande pinnen skulle bli kortare. Eller att designen skulle ändras lite på hela luren. Det har väl ändå varit en del snack om att det ser ut som man har tandborsthuvuden i öronen. Personligen tycker jag det är en av marknadens fulare varianter.

Ursprungligen av ekloev:

Långt utförligt svar

Tack för svaret. Får nog kolla in denna i butik. Verkar intressant. När det kommer till hälsoapparna har jag inga direkta preferenser eftersom jag inte har någon smartwatch i dagsläget.

Det jag är intresserad av är nog se aviseringar och få lite steg/hälsoinfo då känns en dyrare klocka som overkill (speciellt prismässigt). Har tidigare kollat på Ticwatch E men den har funnits ute länge nu så det känns sådär att köpa den i dagsläget. Det har tydligen släppts en Ticwatch E 2 nu men hittar den än så länge inte i Sverige.

Är det någon som har koll på kompabiliteten för Samsungs klockor? Alltså kan man synka den med andra appar än Samsungs egna? Jag har ingen större koll på hur deras hälsoappar är men det skulle ju vara trevligt om det gick att använda andra Androidalternativ om man vill. Detsamma gäller för notiser mm

Jag har själv ingen Samsungtelefon och frågan är om det är en stor nackdel när man har en Samsungklocka.

Ursprungligen av Mackan1984:

Våra plånböcker kommer definiera framtiden helt klart ?
”Jag behöver inte en sån smartphone” versus ”jag är värd att unna mig det senaste”.

Mellansegmentet kommer fortsätta få ett ryck i hopp om att vi åtminstone ska fortsätta lägga 3000-5000 om året på en smart lur.

Jag tycker inte längre att det är tillräcklig orsak att "unna sig". Tidigare var unnandet en billig mobil med godtagbar kamera V.S 2000-3000 kr extra för en toppmodell. Då tycker jag att det kändes rimligt. 4-5ggr priset för bättre hårdvara känns inte som att unna sig. Det känns som en riktigt dålig affär.

Ursprungligen av _empty:

Här blir man nervös. Hoppas på minimala ändringar.Vill ej ha den kaos som råder på Android.

Vad menar du med kaos? Androids hemskärm kan ju vara helt ren om du så vill. Man kan ju t.o.m. dölja appar man inte använder.

ok.... då förstår jag att dom inte är mycket att hurra över:) ... hade en diskussion med en arbetskamrat idag som påstod att det var bra ljud i apples originallurar, jag menade annorlunda. Han har en iphone och tänkte bara kolla fakta så att jag kan fortsätta ifrågasätta honom:)

har en fråga? ... är det exakt samma kassa element i original-iphonelurarna som i dom klassiska ipodlurarna? alltså samma ljudkvalité fast man får en högtalare på sladden?

Ibland när jag startar upp min Imac så kommer en bakgrundsbild jag använt vid ett tidigare tillfälle upp, alltså den byter också utav sig själv. Ibland är det inte ens den jag hade senast utan någon annan gammal jag använt. Vet dock inte om det beror på att jag kör "sammanflätad" med min tv som extraskärm och att den inte alltid är igång eller nåt sånt? konstigt är det iaf. föörsta gången trodde jag (paranoid som man är) att någon varit hemma hos mig och fipplat med datorn!

Jag kör med mini-dvi till dvi adaptern, sen en dvi-kabel med hdmi på andra änden... blir grym bild, ljudet kör jag med optisk digitalkabel till hemmabiosystemet. Jag hade aldrig velat ha ljudet till tv:n iaf... men om man nu måste det så är det förstås ett litet minus att inte mac:arna har hdmi.

om det skulle vara så att nån har invites att dela ut så tar jag gärna en:)

permagnusgunnarsson@gmail.com

Jag antar att det inte bara går att använda den dvd:spelaren som finna på mac pro:n? det hade ju varit mindre krångligt

1