Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Jon Prosser släpper sina konceptbilder på Airpods Studio

Jon Prossers utlovade konceptbilder på Airpods Studio är här och han påstår sig även veta en del funktioner. Avslöjandet om hur de laddas är förhoppningsvis sant.

Lagom efter bilden på påstådda Airpods Studio bretts ut över internet så släpper Prosser sina utlovade bilder på hörlurarna. I en tweet så släppte Jon Prosser konceptbilder som påstås föreställa den autentiska versionen av Airpods Studio. I en hetsig diskussion i tråden för den gryniga bilden vi såg tidigare, avslöjas det att Prossers konceptbilder är baserade på just denna bild. Prosser ville låta bli risken att källan till materialet avslöjades genom att göra konceptbilder av fotot, något som ignorerades av Twitter-profilen Fudge.

Prosser skriver även om diverse funktioner som han menar ska komma med hörlurarna. Förutom materialet som han nämner kommer att vara läder och metall så ska kåporna fästas magnetiskt för att kunnas bytas ut mot andra alternativ. Den ska även automatiskt justera ljudet oavsett vilket håll man tar på dem och enligt Prosser verkar dessa bli det första tillbehöret från Apple som laddas med USB C.

Din webbläsare saknar stöd för den här typen av innehåll.

Även en vit variant lades ut på Twitter av Fudge som ser ut att packas ner för att göras redo till försäljning.

Källa/bilder: Jon Prosser

Kommentarer
1 svar

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.