Det här påstås vara AirPods Studio

Något som Apple inte visade upp på gårdagens event var de beryktade hörlurarna AirPods Studio men nu har en ny bild läckt ut.

Bilden kommer från Twitter-kontot choko_bit och det vi kan se på bilden påstås vara Apples over-ear-hörlurar AirPods Studio. I tweeten nämns det att detta rimligtvis är sport-modellen av hörlurarna. Bloombergs egna Mark Gurman har sedan tidigare även påstått att Apple jobbar på två modeller av AirPods Studio och det kan mycket väl vara denna sport-modell och en Pro-modell.

Om dessa kommer visas upp på iPhone-eventet som ryktas gå av stapeln någon gång i oktober återstår att se.

Din webbläsare saknar stöd för den här typen av innehåll.

Källa: Twitter, via 9To5Mac

Skriven av Marcus Attefors
Kommentarer
1 svar

Drömmer du om Philips Ambilight men valt fel TV eller har svårt att separeras från din gamla trotjänare? Nu har Philips löst problemet med Hue Gradient Lightstrip så att du kan få synkande ljus från vilken enhet som helst. Vi tar en titt och ser vad den levererar.

För dem som ogillar den välkända stammen på AirPods kan kanske glädjas av att det ryktas om att Apple jobbar på en design utan den.

För er som har märkt att Måndagsquizet uteblev idag försöker vi plåstra såren lite med en demonstration av Apples första dator.

Den här veckan recenserade vi den efterlängtade iPad Air och packade upp höstens första leverans av iPhone 12.

Skippar du årets iPhone men vill kunna njuta av de nya bakgrundsbilderna så finns de att ladda ner här.

De som är rädda om sina skal gör rätt i att ta av dem innan de laddar med MagSafe om de vill undvika att märka dom med en cirkel runt loggan.