Prosser: så här ser AirTags ut

Jon Prosser har släppt en video där han påstår sig avslöja den slutgiltiga designen på Apples kommande tracker - AirTags.

Jon Prosser släppte tidigare idag en video där han berättar vad han tror om morgondagens event, han avslöjar även det han vet om Apples kommande tracker - AirTags. Han tar upp att dessa kan presenteras under morgondagen tillsammans med HomePod mini men han lägger stor vikt på att han inte alls är säker kring detta. Han fortsätter med att AirTags kommer att använder sig av UWB (Ultra wideband) för en mer precis lokalisering, något som Prosser menar kommer att finnas i nästan alla Apples produkter i framtiden.

Bilderna på AirTags som visas i videon är 3D-modeller som skapats för att skydda sin källas autentiska bilder av den lilla trackern. Jon Prosser säger att dessa kommer ha en ungefärlig storlek som en klassisk kapsyl. Det lilla läderfodralet som Mark Gurman har nämnt menar Prosser ska vara en nyckelring till AirTags som kommer att säljas separat. Han avslutar videon med att säga att han kommer att visa Airpods Studio härnäst, vilka han menar ska vara riktigt snygga.

Vi tar en titt på vad vi tror är marknadens billigaste HomeKit-kompatibla övervakningskamera från Eufy Security.

iPhone 12 Mini, iPhone 12, iPhone 12 Pro, iPhone 12 Pro Max. Kan detta bli namnen på höstens iPhone 12-modeller?

Logitech lanserar idag deras senaste mus MX Anywhere 3 som både är liten och enkel att ha med sig, men hur bra är den?

Väntan på en HomeKit-kompatibel dörrklocka är snart över då Netatmos kommer till Sverige den 28 september.

I tisdags höll Apple höstens första event och det lanserades både nya Apple Watches och iPads. Nu är det dags att ta reda på om ni minns vad som presenterades eller sov igenom eventet.

I veckan var det event och både klockor och nya iPads presenterades. Redan dagen efter släpptes nya versioner av operativsystemen till iPhone, Apple Watch, iPad och Apple TV. Här är veckans mest lästa!