Uppdatering

Rykte: iMac kanske uppdateras imorgon

Senaste ryktena säger att iMac uppdateras imorgon och att Fusion-drive äntligen försvinner från menyn. Dock så verkar uppdateringen sakna det viktigaste.

Två twitter-profiler som kallar sig @Soybeys och@Jioriku sprider rykten om Apples iMac. I det första twitter-inlägget står det att iMac ska uppdateras och att detta kanske sker på måndag. I det andra inlägget kom den ledsamma nyheten om att dessa iMacs behåller nuvarande design och hintar om att en ny design sparas till iMac med Apple Silicon. Så för dem som hade hoppats på en Intel-baserad iMac med ny design så är det här tråkiga nyheter.

Vad som ryktas uppdateras förutom nyare Intel-processorer, är att Fusion-drive äntligen läggs ner till fördel för SSD och att iMac får Apples T2-chip. Apple kommer att jobba aggressivt för att kunder ska gå över till deras Mac-datorer med Apple Silicon de kommande åren. Så att en ny fräschare design för iMac sparas till släppet med Apple Silicon känns ganska troligt. @Soybeys svarar i en kommentar till sitt inlägg att denna iMac kan lanseras i september.

Via: 9to5mac

Läs även

Din webbläsare saknar stöd för den här typen av innehåll.
Skriven av Marcus Larsson

Batteristorlekarna har läckt ut för iPhone 12 Mini och iPhone 12 vilket kan vara anledningen till att vi ser tidiga testresultat som är lite sämre än väntat i olika benchmarks.

Apple presenterade äntligen iPhone 12 förra veckan och den kom med en del förbättringar mot iPhone 11 och veckans quiz ska testa vad ni minns om Apples senaste smartphone.

Det finns flera sätt att sälja din gamla iPhone både privat eller till ett företag. Vi har tagit reda på vad vi får betalt på respektive ställe.

Äntligen var den här! iPhone 12 lanserades med dunder och brak och en salongsberusad Dennis försökte förklara hur folket använder sina smarta högtalare i Macradion som handlade helt om eventet.

Den som har gått och väntat på iPad Air kommer nu äntligen att kunna förbeställa sitt exemplar hos Apple med ett leveransdatum.

Nu går iPhone 12 och iPhone 12 Pro att förboka. Vi har gått igenom alla operatörernas erbjudande och visar här hur du köper en ny iPhone billigast med abonnemang.