Uppdatering

Rykte: iMac kanske uppdateras imorgon

Senaste ryktena säger att iMac uppdateras imorgon och att Fusion-drive äntligen försvinner från menyn. Dock så verkar uppdateringen sakna det viktigaste.

Två twitter-profiler som kallar sig @Soybeys och@Jioriku sprider rykten om Apples iMac. I det första twitter-inlägget står det att iMac ska uppdateras och att detta kanske sker på måndag. I det andra inlägget kom den ledsamma nyheten om att dessa iMacs behåller nuvarande design och hintar om att en ny design sparas till iMac med Apple Silicon. Så för dem som hade hoppats på en Intel-baserad iMac med ny design så är det här tråkiga nyheter.

Vad som ryktas uppdateras förutom nyare Intel-processorer, är att Fusion-drive äntligen läggs ner till fördel för SSD och att iMac får Apples T2-chip. Apple kommer att jobba aggressivt för att kunder ska gå över till deras Mac-datorer med Apple Silicon de kommande åren. Så att en ny fräschare design för iMac sparas till släppet med Apple Silicon känns ganska troligt. @Soybeys svarar i en kommentar till sitt inlägg att denna iMac kan lanseras i september.

Via: 9to5mac

Läs även

Din webbläsare saknar stöd för den här typen av innehåll.
Skriven av Marcus Larsson

Ming-Chi Kuo påminner oss om hur viktig den kinesiska marknaden är för Apple och deras försäljning.

Foxconn söker sommarjobbare inför massproduktion av iPhone 12-serien och ryktena om förseningar är nu verklighet.

För kostnaden av fem uppsättningar Mac Pro-hjul från Apple, så kan du få denna ryska specialare med Elon Musks autograf i titan.

Att inte kunna rulla runt sin nyinköpta Mac Pro är ju lite tråkigt och Apples egna hjul kostar en slant, men nu är räddningen här.

Google har idag meddelat att Google Maps kommer att göra intåg på Apple Watch igen.

Har du hoppat på iOS 14-betan till din iPhone så kan du nu komplettera med watchOS 7 om du känner dig sugen.