Rykte: Ny 23-tums iMac är på gång

Enligt China Times planerar Apple att släppa en ny uppdaterad iMac tillsammans mer fler nyheter senare i år. Det ska röra sig om en 23-tums iMac och en 11-tums iPad Air. Rapporten skvallrar också om att COVID-19 har fördröjt Apples övergång till mini-LED i sina enheter.

Den nya iPaden sägs det inte så mycket mer om än att det är en 11-tums iPad till låg kostnad och att den planerar att släppas tredje kvartalet i år. Vilket kan stärka ryktet om den iPad vi skrivit om tidigare.

Det många längtar efter är en uppdaterad iMac och nu ryktas det om en 23-tums maskin som ska släppas fjärde kvartalet i år och tillverkningen ska snart starta. Mer får vi inte veta men det låter intressant. iMac behöver verkligen ett förnyat formspråk och vi kan åtminstone hoppas på mindre ram runt skärmen och ett mer modernt utseende.

Rykten säger att de skulle släppa en iPad Pro 5G med mini-LED-skärm senare i år. Även andra iPad och Mac Book Pro var tänkta att få tekniken i år. Men på grund av förseningar i och med COVID-19 är det uppskjutet till nästa år.

Som alla rykten ska det tas med en nypa salt. Men det är alltid kul att få fler spännande Appleprodukter att drömma om.

Källa: 9to5mac

Skriven av Dennis Klarin
Kommentarer
2 svar

Apple ser ut att ha en helt ny funktion på ingång men det råder lite delade meningar om vad funktionen faktiskt är.

Det har länge varit en dröm för oss Apple-användare att på vår Apple TV och i Safari kunna titta på YouTube i 4K och i höst blir det verklighet.

Vice VD för Apple Phil Schiller bär också ansvaret för marknadsföringen. Han startade sin karriär hos Apple redan 1987 och visat sig väldigt värdefull för bolaget. Nu belönas han att få komma in i den exklusiva klubben Apple Fellow.

Idag så släpptes iOS 14 beta 4 till utvecklare och vi har installerat den för att se vad som är ändrat eller nytt.

Idag meddelar Apple att iMac-serien uppdateras med ny hårdvara, men det ser inte ut att vara några ändringar på designen.

mStore kommer öppna upp en Apple-butik i Stockholm City i Digital Inns gamla lokal.