Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

UA Healthbox – träningspaket med "allt"

Med Under Armours Healthbox får du allt du behöver för att hålla kolla på din hälsa i ett paket; en våg, ett aktivitetsarmband och ett pulsband för träningspassen. 99mac:s Ida Blix testar.

Sammanfattning

UA Healthbox är en låda fylld med snygga svarta diskreta prylar som tillsammans med appen utgör en bra grund för att hålla koll på din hälsa och träning. Systemet passar både den som bara vill få en överblick och den som vill hålla stenhård koll på varje detalj.

Appen presenterar din data på ett snyggt och överskådligt sätt. Ditt mål varje dag är att fylla de fyra pajbitarna och då och då får du tips på vad du kan tänka på för att lyckas. Mätvärdena jag får från UA Band verkar stämma hyfsat med verkligheten. Min tre kilometer långa runda hemma i området är just tre kilometer också när jag kollar i UA Record efter ett pass (men då används GPS:en i min telefon också). När det känns som att jag vaknat flera gånger på en natt upplyser UA Record mig om att det faktiskt var hela sju gånger (så kan det vara med en nästan ettåring hemma). Lika bra att sätta på extra mycket kaffe och packa med lite mellanmål till jobbet.

De sociala bitarna struntade jag i personligen, men är man ett kompisgäng som vill peppa varandra verkar allt man behöver finnas inbyggt i form av utmaningar och kommentarsmöjligheter.

Namn
UA Healthbox
Tillverkare
Under Armour
Funktioner
Paket med Wifi-uppkopplad våg, pulsband och aktivitetsarmband.

Fördelar

+ Snygga produkter
+ Lätt att komma igång
+ Samlar mycket data på ett ställe

Nackdelar

− Trist skärm på UA Band
− Jobbigt med specialkontakt på laddaren

Kan köpas via Under Armor och Elgiganten. Från 3 495 kronor.

Kommentarer
1 svar

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.