Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

UA Healthbox – träningspaket med "allt"

Med Under Armours Healthbox får du allt du behöver för att hålla kolla på din hälsa i ett paket; en våg, ett aktivitetsarmband och ett pulsband för träningspassen. 99mac:s Ida Blix testar.

Appen UA Record

UA Record

Alla prylarna pratar med appen UA Record i din telefon. För att använda den skapar du först ett Under Armour-konto där du får skapa en profil för dig själv tillsammans med lite startdata så som din ålder, vikt och längd.

En ring med fyra pajbitar är hjärtat i allt och visar hur det går med dina mål för träning, mat, aktivitet och sömn. Genom att trycka på en av pajbitarna får du se fler detaljer med statistik och grafer. Allt är snyggt och överskådligt.

Varje dag kan du ange hur du mår på en skala mellan 1–10 och kan med hjälp av det över tid se om ditt humör påverkas av exempelvis sömnbrist eller träning.

Något jag gillar är att det går att välja hur hängiven man vill vara den pajbiten som rör ditt matintag. Det går att göra det enkelt för sig och uppskatta dagens kaloriintag i tre steg; lätt, medium eller stort. Dessa går sedan att komplettera med anteckningar. Men om man vill och behöver går det att koppla appen till Myfitnesspal där det går att vara betydligt mer noggrann och logga allt man stoppar i sig. Det senare alternativet tar förstås en hel del tid att komma igång med.

Ställ in enheterna

Uppe i högra hörnet finns en synk-meny där du hittar inställningar för dina UA-enheter. Här fick jag exempelvis börja med att se till att vågen visar min vikt i kilo och vilka notiser jag vill ha från UA Band. Det går också att ladda ned uppdateringar till enheterna om det släpps några sådana.

Tävla mot andra

Du kan lägga till vänner som också har UA-konton och sedan kan ni utmana varandra att exempelvis gå flest steg, träna mest, längst eller andra dylika mål. Det finns också ett flöde där du kan se vad andra UA-användare hittar på för något samt har möjlighet att gilla eller kommentera deras inlägg. Själv kan du välja om du vill att vad du gör ska synas där eller inte.

Namn
Record by Under Armour, connects with UA HealthBox
Plattform
IOS
Utvecklare
Under Armour, Inc.
Version
3.18.2
Pris
Gratis
Krav
Kräver IOS 9.0 eller senare. Kompatibel med Iphone, Ipad och Ipod touch.
Språk
Engelska, franska, förenklad kinesiska, italienska, japanska, spanska, traditionell kinesiska, tyska
Kommentarer
1 svar

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.