Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Rykte: Induktiv laddning för Iphone försenas

Ett tillbehör för att ladda höstens nya Iphone-modeller induktivt kan komma att säljas först en tid efter lanseringen av telefonerna.

Vi har tidigare skrivit om rykten att höstens tre nya Iphone-modeller kan få stöd för så kallad trådlös eller induktiv laddning, liknande hur Apple Watch laddas idag. Förra veckan kom uppgifter att det skulle bli frågan om ett laddningstillbehör som säljs separat.

Nu uppger den välkände Apple-bloggaren John Gruber via Twitter att laddningstillbehöret kan komma att bli försenat, och kanske inte börjar säljas förrän i samband med den första uppdateringen av IOS 11.

Det har också tidigare rapporterats att den lyxiga nya flaggskeppsmodellen av Iphone, kallad Iphone 8 eller Iphone Pro, också kan få en senare försäljningsstart. En möjlighet är därför att både den nya Iphone-modellen med OLED-bildskärm och laddaren börjar säljas ungefär samtidigt.

Läs mer:

Trådlös laddning extra tillbehör i höstens Iphone
Nytt ljud i IOS 11 pekar mot induktiv laddning

Kommentarer
7 svar

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.