Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.
Ironhead

Ironhead

Medlem
  • Registrerad 2006-11-26
  • Senast aktiv 2007-11-03
  • Antal inlägg 5

Foruminlägg

De senaste inläggen Ironhead har skrivit i forumet.

1

Tjena! Idag när jag försökte starta min ipod så var skärmen helt svart och bara det där apple märket syntes. Jag hör också ett obehagligt rasslande från den. Jag har försökt koppla in den till datorn utan att itunes reagerar. Jag har också försökt att återställa den genom en knapp kombinattion men ipoden startas bara om då och inget annat händer. Detta är inte jätte kul då jag måste ha fixat min ipod till imorgon..Har en ipod video 60 gig. Hoppas någon kan hjälpa mig..

Jätte tacksam för hjälp!

Hejsan! Hadde inte haft igång min ipod på typ en dag idag när jag skulle sätta på den..Ipoden svarade inte alls då jag testade att trycka på alla knappar som fanns att trycka på, jag fick en helt svart skärm som svar! Jag blir orolig och connectar ipoden till datorn men det händer ingenting häller..Eller jo, det pipper till i datorn som det brukar göra då man har connectat någon form v hårdvara men inget mer händer! Jag undrar nu verkligen vad som har hänt =S
Jag är säker på att låsfunktionen INTE är på!

Någon som har något tips för att få den att "leva" Igen?

Riktigt tacksam för hjälp

Hejsan! Har länge letat efter öronsnäckor som passar just mig, men jag har aldrig hittat. Öronsnäckorna ska vara små och bekväma, dom ska inte heller kosta så mycket! Något tips?

Japp det stämmer troy100 ^^ Trodde det var fel på min convertering av filmen..Då får jag skaffa nya itunes..=)

Hejsan! Jag fick en ipod video 60 gb i förgår och är jätte lycklig Jag undrar om det är någon mening att upgradera fw som är original i ipoden? Jag vet inte vilken fw det är i min ipod heller..

Kan någon beräta om hur man tar reda på vilken fw man har, om jag behöver uppgradera fw och hur man isåfall uppgraderar. Tacksam för hjälp

1