Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.
Disfigured

Disfigured

Medlem
  • Registrerad 2006-11-10
  • Senast aktiv 2012-04-01
  • Antal inlägg 6

Foruminlägg

De senaste inläggen Disfigured har skrivit i forumet.

1

Har börjat få ett problem med att synkronisera min iPhone 4. När jag synkar den mot iTunes så låser det sig fast ändå inte stannar med på steget, Väntar på Objekt Att Kopiera. Steg 8/8. Någon som har någon aning om vad felet kan vara? Har senaste utgåvorna utav allt. Börjar bli tröttsamt.

Sorry är ny här så.
Ska jag stänga av bandväggen eller vad ska jag göra får att få det att funka då?

Hejsan
Det rä så att jag har en iPod Photo 60 gig som har börjar strula. det hela började får någon vecka sedan. Problemet rä sådant att iPoden inte vill spela vissa låtar/album, låtarna & albumen funkar på datorn i iTunes men inte på iPoden. Så jag nollstälde iPoden och la in allt på nytt men det funkade ändå inte. Så idag skulle jag nollställa den igen och nu vägrar den att nollställa sig. Har försökt både manuelt och via iTunes och via iTunes får jag följande medelande: Problem uppstod vid hämtningen av iPod-programvara för iPod-enheten ”iPod”. Ett okänt fel uppstod (-3221)

iPoden är ca 1,5 år gammal så jag har ingen garanti kvar på den. Så om man kan lösa detta felet själv så vore jag tacksam eller måste jag lämna i den?

1