Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.
beorn001

beorn001

Medlem
  • Registrerad 2006-10-14
  • Senast aktiv 2010-08-03
  • Antal inlägg 10

Foruminlägg

De senaste inläggen beorn001 har skrivit i forumet.

1

Hej,
jag använder Entourage 2008 och till att börja med var allt frid och fröjd. Efter några veckor har alla mail som kommer in samma klockslag och datum som då jag hämtar dem... Vad är fel och hur ändrar jag det?

kortslutning... Varför spelar bara min ipod ett kapitel i taget? Har jag missat någon inställning eller ska det vara så?

Det finns en tråd i iPod video sektionen med svaret på spärrproblemen, jag förmodar att den funkar till nanon oxå.

Det finns inlägg tidigare i den här tråden med lösningen på ditt problem...;)

gopod kommer snart med en ny version... tills vidare finns det en tråd på ipod video med bland annat en tiostegs lista i hur man själv uncapar sin ipod på 2 minuter.

Det är nanon som är problemet för gopod gänget. Men enligt det forum där 10:stegs guiden fanns så har dom fått tag på en us köpt nano. Videon har varit klar ett par veckor men dom släpper väl inte två programuppdateringar på så kort tid utan väntar så allt kan släppas samtidigt...

Jo men om du drar dom från hårddiskbiblioteket till ipodbiblioteket lägger du till dom en gång till och då dubblar du ju filerna...;)

Har oxå testat iMod utan framgång... Men det är väl en ny version av gopod på gång, läste något om det på ett annat forum.

Håller med theplague! Finns det ingen som kan bemöta den massiva kritiken på ett korrekt sätt?

Jag har samma problem! Har ändrat inställningar i itunes men gopod hittar inte min ipod. Har en 80gb video så det kanske behövs en programuppdatering... Ett annat litet problem är det här med bilder. Kan man inte hämta via itunes direkt till spelaren utan måste man gå omvägen biblioteket?

1